Battlefield V'in Duyuru Fragmanında Aksiyon Durmak Bilmiyor

BF5 sahneye çıktı

Battlefield V'in merakla beklenen duyurusu yapıldı ve yayınlanan ilk fragman kelimenin tam anlamıyla aksiyon dolu, soluk almanıza bile izin vermeyen tarzda bir fragman olmuş. Öyle ki aksiyon gerçekten de bir saniye bile durmuyor, bu da bizi son derece heyecanlı ve keyifli bir oyunun beklediğinin habercisi.

Yayınlanan fragmanın en dikkat çekici yani bir sinematik izlediğimizi düşünürken bir anda oynanışa geçiliyor olması oldu, bu kesintisiz geçiş son derece başarılı biçimde yapılmış. Videoda tek kişilik hikayeye mi, yoksa çoklu oyuncu görüntülerine mi baktığımız tam anlaşılmıyor. Aslında hikaye görevi ve sinematik gibi başlıyor ama yarısında ekranın üst kısmındaki puanlarla falan tanıdık çokluoyuncu ekranına dönüşüyor. Dolayısıyla video %100 emin olmasak da büyük ihtimalle dört kişilik co-op modunu gösteriyor ama hangisi olursa olsun görüntülerin nefis olduğunu söylemek mümkün. Oyunun hikaye modu da böyleyse aksiyona doyacağız demektir.

Daha önceden de tahmin ettiğimiz gibi II. Dünya Savaşı sırasında geçecek olan oyun 19 Ekim'de yayınlanacak.

Bize 2. Dünya Savaşını daha önce görmediğimiz şekilde yaşatmayı vaat eden Battlefield V, ön siparişe de açılmış durumda. Battlefield'ın resmi sayfasına girdiğinizde sizi Türkçe sayfa karşılayacak ve oyunun PC, PS4 veya Xbox One versiyonları için Standart ya da Deluxe versiyon siparişi verebileceksiniz. Maalesef bu sayfalardaki Türkçe çevirilerin zayıflığı biraz dikkat dağıtıyor ama yapacak bir şey yok. Oyunun Origin'de görülen Standart versiyonu 60€, Deluxe versiyonu ise 80€ olarak belirlenmiş. Xbox sayfasında ise Standart versiyonun 269,25 lira, Deluxe versiyonun ise 328,75 lira olduğunu görüyoruz.

Electronic Arts, Battlefield V’i tanıtırken GeForce GTX’i de PC Platformu olarak duyurdu ve NVIDIA'nın PC deneyimi için DICE'daki Battlefield V geliştiricileriyle birlikte çalıştığını öğrenmiş olduk. Bu işbirliği Battlefield V için Game Ready sürücüleri ve optimize edilmiş oyun ayarları anlamına geliyor. Oyun çıktığında yapılacak olan performans testlerinin vereceği sonuçları şimdiden çok merak ediyorum ama bu tür yeni oyunlara özel sürücü desteklerinin sunulması her zaman için biz oyuncuların yararına olan bir şey.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan ÖN SİPARİŞ ile satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum