Yeni Fallout Oyunu Duyuruldu! - Fallout 76

Yolculuk Virginia'ya.

 Bethesda dünden beri Twitch ve YouTube üzerindeoldukça kafa karıştırıcı bir yayın yapıyordu. Bu yayının sonunda yeni bir Fallout oyununun karşımıza çıkacağını tahmin edebiliyorduk ama akıllarda 'Fallout 5 mi, New Vegas 2 mi?' gibi sorular vardı. Bethesda az önce bu sorularımızın cevabını verdi ve serinin yeni oyunu Fallout 76'yı duyurdu.

Aşağıdan izleyebileceğiniz teaser fragman oyunun kendisiyle ilgili çok fazla bilgi vermyor. Fakat serinin hayranları sağ olsun bildiğimiz birkaç bir şey var. Amerika'nın Batı Virginia eyaletinde yer alan 76 numaralı sığınağın, Fallout Wikia'da, Fallout 3 ve 4'te bahsinin geçtiği yazmakta. Ayrıca fragmandan gördüğümüz kadarıyla, 76 da serinin eski oyun motorunu kullanıyor gibi.

Açıkçası ben Fallout Shelter 2 çıkacak diye korkmuştum ama hem oyun içi grafiklere sahip fragman hem de sığınağın Fallout evreninde geçmişinin olması, 76'nın New Vegas tadında bir spin-off olduğuna düşündürttü. Kotaku'nun kaynaklarına göre de 76'da online mod'lar da yer alacak.. Biz yine de Bethesda'nın 76 ile bilgileri duyuracağı E3 konferansından önce ne desek spekülasyon.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum