Nihayet Death Stranding'in Oynanışını Gördük!

Sonunda!

Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding üzerindeki gizem perdesi yavaş yavaş kalkmaya başladı ve nihayet Sony'nin E3 2018 konferansında ilk kez oyunun oynanışının nasıl bir şey olduğunu gördük! Hatta bu sırada oyunun ünlülerden oluşan oyuncu kadrosunda Lea Seydoux ve Lindsay Wagner'ın da bulunduğunu öğrenmiş olduk.

Bu arada sonda görünen Lindsay Wagner'ın normalde 1949 doğumlu olduğunu ekleyeyim, müthiş bir gençleştirme uygulamışlar. Benim yaşımdakiler kendisini The Bionic Woman dizisinden hatırlayacaktır zaten :)

Gösterilen kısımlarda bol bol yürüme, yüzme ve tırmanma vardı ama Kojima'nın asıl sürprizleri sakladığını tahmin edebiliyorum. Sam yeni gördüğümüz kadın karakterin kendisi için çalışması teklifine 'ben yalnızca teslimatları yapıyorum' diyor, sıradan bir şeymiş gibi kendi tırnağını falan çekiyor vs ama bunların ne demek olduğunu artık zaman içinde öğreneceğiz. Kojima'nın gösterilen bu videonun her sahnesini de özenle düşünmüş olduğuna eminim, bakalım yarına fragmandan nasıl ipuçları, nasıl bağlantılar çıkaracak oyuncular.

Yalnızca PlayStation 4 için çıkacak olan Death Stranding müthiş bir hit olacağa benziyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum