Resident Evil 2 Remake’ten 20 Dakikalık Oynanış Videosu

İşteki ilk gününe hoş geldin Leon!

Capcom’un 1998 yılında iki disk hâlinde ortamlara saldığı ve gerek hikâyesi gerek atmosferi gerekse de unutulmaz karakterleriyle aklımızı başımızdan alan Resident Evil 2 önümüzdeki yıl sonuna kadar hak ettiği yeniden yapıma kavuşuyor.

Geride bıraktığımız E3 2018 fuarında, sürpriz bir videoyla karşımıza çıkan yapım bizleri bir kez daha Leon ve Claire’in kan ve dehşet dolu macerasına götürecek. Ve videolardan gördüğümüz kadarıyla oyun aynı anda hem aslına sadık hem de yenilikçi bir yaklaşım sergiliyor.

Örneğin Racoon City Karakolu’nda rastladığımız siyahi polis Marvin bu oyunda da yine yaralı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ama onunla karşılaşma biçimimiz ve aramızda geçen diyaloglar tamamen farklı. Aynı şekilde fotoğrafları banyo ettiğimiz oda, havuz bulmacası gibi şeyler yerlerini aynen koruyor olsa da karakolun koridorları ve bulmacalar baştan tasarlanmış. Öyle ki yepyeni bir oyun olmuş Resident Evil 2 Remake. Her ne kadar eski oyunu güncellenmiş grafiklerle oynamaya hiçbir itirazım olmasa da aynı karakterlerle benzer bir hikâyeyi beklenemedik sürprizlerle oynamak çok daha çekici bir fikir.

Videonun tamamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bol bol kan ve vahşete hazır olun yalnız, demedi demeyin. Resident Evil 2 Remake, 25 Ocak 2019’da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum