Chris Avellone'un Yeni RYO'su Pathfinder Dağıtımcı Buldu, Yıl İçinde Çıkıyor!

Kingmaker'ın çıkışına birkaç ay kaldı

RYO dünyasının gözbebeklerinden Chris Avellone'un yeni oyunu, Pathfinder masaüstü rol yapma sistemini konu alan ilk izometrik CRPG olan Pathfinder: Kingmaker 500,000$ hedef koyduğu Kickstarter kampanyasında neredeyse 1 milyon dolar toplamıştı ve biz de oyunun çıkışına gün saymaya başlamıştık.

Pathfinder, 2009 yılında Paizo Publishing tarafından yayınlanan ve Dungeons & Dragons 3.5 kural setini temel alan bir sistem. Avellone da tam anlamıyla bir Paizo ve Pathfinder hayranı ve bu yüzden de ortaya çıkacak olan oyundan beklentilerimiz de çok yüksek.

Chris Avellone bu projede Rus stüdyosu Owlcat Games ile birlikte çalışıyor. Owlcat Games yaptığı açıklamayla oyunun dağıtımı için Deep Silver ile anlaştıklarını duyurdu. Deep Silver, Risen, Metro, Dead Island gibi serilerin de dağıtımcısı bildiğiniz üzere.

Pathfinder: Kingmaker'ın hikayesi Stolen Lands'te geçecek ve Pathfinder'ı takip edenlerin tanıyacağı karakterler, mekanlar ve maceralar içerecek. Oyunda ayrıca bir krallık kurup yönetebileceğiz ve Owlboy bunun sıradan bir 'kale kurma' mekaniği olmayacağını, krallıkların son derece kapsamlı olacağını da söylüyor.

Oyun bu yıl içerisinde çıkacak, Steam sayfasında Ağustos 2018 yazıyor ama bir ihtimal o tarih sonbahara sarkabilir. Oyun şu an beta aşamasında.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum