Hollow Knight'ın Son Genişlemesi Ağustos'ta Geliyor!

Gelsin Ağustos sonu

Tüm zamanların en iyi platform / metroidvania örneklerinden biri olan Hollow Knight'ın son güncelleme paketi Gods & Glory'nin kesin çıkış tarihi belli oldu sevgili Oyungezerler. Merakla beklediğimiz bu paketi 23 Ağustos'ta oynamaya başlayabileceğiz ve Team Cherry'nin söylediğine göre de bu şimdiye kadarki en büyük ve en geniş kapsamlı içerik paketi olacak.

Bununla birlikte Hollow Knight'ın toplamda üç genişleme paketi olmuş olacak. Hidden Dreams ve The Grimm Troupe genişleme paketleri birbirinden kaliteliydi ve oyuna gerçekten de oynaması acayip keyifli içerikler eklemişlerdi. Bu son genişleme paketi de oyuna yeni bosslar (kim bilir nasıl yaratıcı olacaklar), yeni NPC'ler, yeni görevler ve yeni müzikler ekleyecek.

> BAFTA 2018 Oyun Ödüllerini Kazananlar Belli Oldu

Gods & Glory'nin hikayesi yeni bir karakter olan Godseeker tarafından bize verilen bir görevin etrafında şekillenecek ve bu sefer charm'larımızı daha da geliştirmemiz mümkün olacak. Hikayeyi tamamladığımızda ise yeni bir oyun modunu açacağız.

Sevimli şövalyemizin macerasını sona erdirecek olan Gods & Glory'nin yeni fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Hollow Knight, PC ve Nintendo Switch platformlarında mevcut. Haziran başında Switch için de yayınlanan oyun yalnızca iki hafta içinde 250binin üzerinde satarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum