Fallout 76'nın Steam'de Neden Yer Almayacağı Açıklandı

Çünkü Bethesda bizimle doğrudan iletişim kurmak istiyormuş...

 Bethesda'nın önde gelen isimlerinden Pete Hines, QuakeCon 2018'de bir soru cevap panelinde yaptığı açıklamada Fallout 76'nın neden Steam'e gelmeyeceğini açıkladı. Hines, Fallout 76'nın daha çok bir online oyun tadında olduğunu, bir hikaye oyunundan ziyade servise daha yakın olduğunu söyledi.

Pazarlama müdürü "Daha önce de online oyunlar geliştirdik, bazı oyunları da servis sistemiyle sunduk. Fallout 76'da oyuncularla doğrudan iletişim içerisinde olmamız çok önemli. Arada başkaları olmaması, müşterimizle direkt etkileşmemiz önemli." şeklinde konuştu.

PC oyuncularının Bethesda Launcher kullanarak oyuna bağlanmasının kendileri için bir avantaj olacağını ve oyuncuların tecrübesine de pozitif katkı yapacağını belirtti. Hines, "Bir sorun olsa, bir problem yaşasak tahminler yürütmek zorunda kalmayacağız. Başka biri bir şey güncellemiş ve bu sebeple bizim bir şeyimiz çalışmıyor endişemiz olmayacak. Bizim oyunumuz olacak ve sıkıntıları da bizim olacak. Sizlerle de doğrudan iletişim halinde olabileceğiz." dedi.

Amaçlarının PC oyuncuları için en iyi ve en sorunsuz tecrübeyi sunmak olduğunu da sözlerine ekleyen Hines'ın haklı olduğu yönler yok değil, ancak aynı zamanda parayı Steam ile kırışmak istemedikleri de ortada gibi gözüküyor. Fallout 76'dan duyduğumuz çoğu haber oyuncuları memnun etmekten ziyade üzüyor. Umarız oyun gerçekten kaliteli bir yapım olur da bu sancılı süreci çabucak unuturuz.

Fallout 76'yı PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabileceğiz. Oyun 14 Kasım'da çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum