Ewan McGregor Tekrar Obi-Wan Olmak İstese De Disney'in Planları Farklı

O biiiiir, Obi-Wan!

Ewan McGregor her fırsatta Obi-Wan Kenobi rolünü yeniden canlandırmak istediğini söylüyor ama ünlü aktörün The View'e verdiği röportaj kendisini yeniden bu rolde görmek isteyenleri üzecek gibi. "Kesinlikle bu rolü oynamak isterim ama bildiğim kadarıyla buna dair hiçbir plan yok" demiş McGregor.

Halbuki solo Obi-Wan filmiyle ilgili planlar olduğunu biliyoruz, hatta daha bir çok karakter de solo filmleriyle karşımıza çıkacak. Şöyle bir düşününce de bu filmde Obi-Wan rolüne en yakışacak isim McGregor olur gibi geliyor ama planlanan bu film Revenge of the Sith ve A New Hope arasında geçeceği için sanırım daha yaşlı bir aktör seçmek isteyecekler. Yani Ewan McGregor ile Alec Guinness arasında bir karakter olacak gibi görünüyor.

Ancak yine de McGregor hevesini gösterme konusunda ısrarlı, sonuçta o da pek genç sayılmaz ve kolaylıkla daha yaşlı bir role de adapte olabilir diye düşünüyorum. "Bu filmde oynamayı isteyip istemediğim sorularına o kadar çok evet yanıtı verdim ki dışarından sanki Disney'den iş kapmak için uğraşıyormuşum gibi görünüyordur" diye espriyle karışık da olsa Disney'e de mesajını vermiş aslında.

Hadi be Disney, zaten şunun şurasında sevdiğimiz kaç isim kaldı ki? Şimdi bir de üçüncü Obi-Wan Kenobi'ye alışmak durumunda bırakma bizi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum