Desperados 3 Resmen Duyuruldu!

12 yıllık hasret sona eriyor...

 Öyle aman aman bir oyun olmasa da Vahşi Batı hayranları arasında yeri ayrı olan Desperados Serisi'ne bir yeni oyun daha geliyor, hem de tam 12 yıllık aradan sonra. Desperados 3 resmen duyuruldu ve oyunun yapımını Mimimi Stüdyosu üstlendi.

Gerçek zamanlı taktik strateji oyunları arasında Vahşi Batı konseptini o kadar nadir görüyoruz ki şöyle bir düşününce aklıma başka bir örnek bile gelmedi. Desperados 3 ile bu özlem de sona erecek. Oyun 2019'da çıkış yapacak ve Mississippi bataklıklarından çöllere, büyük kanyonlara ve kasabalara her yere uzanacak. Beş farklı karakteri kontrol edeceğiz ve bir kovboy hikayesi klasiği olarak düşmanlarımız genelde sayıca bizden üstün olacak. Buradan da bu geleneği oyunlarda başlatan Outlaws'ı bir anmak lazım tabii: "Don't be a fool marshal! Y'eaaar outnumbered!"

Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Mimimi Stüdoysu aynı zamanda 2016 yılında oyuncularla buluşan Shadow Tactics: Blades of the Shogun'ın da arkasında yer alan isim olarak da dikkat çekiyor. Hatırlatması için okurumuz Demus'a da ayrıca teşekkür ederiz :).

Oyunun fragmanında ne yazık ki oynanışa dair bir içerik bulunmuyor ancak sadece bir sene içinde bizimle buluşacağını düşünürsek oynanış videoları da yoldadır diyebiliriz efendim. Her bölümü farklı şekilde bitirme seçenekleri ve düşmanlarımıza merhamet etme seçeneklerimiz de olacakmış. Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum