Eylül Ayında Ne Oynasak?

Eylül ayı gayet iyi başlayacak!

Ağustos ayını geride bıraktık ve yaz günlerini geride bırakıyoruz. Yeni ay yeni oyunları da beraberinde getiriyor. Uzun zamandır çıkmasını beklediğimiz bazı yapımlar bu ay nihayet bizlerle birlikte olacak. Gelin lafı daha fazla uzatmadan bakalım bu ay bizi hangi yapımlar bekliyor.

Destiny 2: Forsaken DLC - 4 Eylül - PC / PS4 / XB1

Reef'te azılı suçlular bir kaçış planı yapıyor ve bizim görevimiz bu planı engelleyip, yeniden huzuru inşaa etmek. Yeni genişleme paketi ile birlikte Gambit adında yeni bir mod (4v4), yeni silahlar ve Masterworks'teki büyük değişiklikler geliyor. The Tangled Shore ve The Dreaming City adında iki yeni savaş bölgesi, yeni güçler de eklenecek olan unsurlar arasında yer alıyor.

Marvel's Spider-Man - 7 Eylül -  PS4

Yıllardır süren çalışmaların sonunda bizleri fragmanları ile kendisine hayran bırakan yapıma kavuşmanın verdiği müthiş bir heyecan var. Yeni oyunda bir hayli kalabalık kahraman listesi bulunuyor. Fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla Silver Sable, Yeşil Cin, Miles Morales, Gergedan, Elektro, Akbaba, Akrep, Mr. Negative ve Taskmaster oyunda yer alacak. Unutmadan hatırlatalım oyun sadece PS4 için çıkacak.

NBA 2K19 - 11 Eylül - PC / PS4 / XB1

Şu ana kadar yapılmış en iyi NBA 2K oyunu olma özelliğini taşıyan yapım yeni oyun modları, Neighborhood açık dünya sistemi, yeni oynanış dinamiklerini beraberinde getiriyor. Gerçek hayattaki basketbol kültürüne ve hayat tarzına en yaklaşan yapım olacağı söyleniyor. Bakalım oynadıktan sonra neler yazacağız.

Shadow of the Tomb Raider - 14 Eylül - PC / PS4 / XB1

Shadow of the Tomb Raider'da, Lara, mezar hırsızlığının ucunu kaçırıyor ve bir Maya tapınağında bulduğu hançerle dünyanın sonunu tetikliyor. İlk iki oyundur Lara'nın başına dert olan Trinity de, Lara'nın yanlışlıkla başlattığı kıyameti engellemek ve hançeri kullanarak dünyayı baştan yaratmak için onu bir kez daha avlamaya başlıyor.

Life Is Strange 2 - 27 Eylül - PC / PS4 / XB1

Life is Strange 2'de iki küçük erkek kardeşin hikayesini oynayacağız. 16 yaşındaki Sean Diaz ve 9 yaşındaki Daniel Diaz'ın macerası aynı zamanda yeni bir süper gücü de beraberinde getirecek. Yeni hikayede kardeşler Meksika'ya memleketleri Puerto Lobos'a kaçmaya çalışıyorlar. Tabii biz de bu macera boyunca onlara eşlik edeceğiz ve doğru kararları almalarına yardımcı olacağız.

FIFA 19 - 28 Eylül - PC / PS4 / XB1 / Switch

Yeni eklenmiş animasyonlar, maç taktiklerinde içeriye hücum edecek oyuncu sayısını belirleme, atmosfer, daha ateşli seyirci ve yeni spiker ile FIFA 19 dolu dolu geliyor. Ultimate Team içinde bir sürü yenilik söz konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum