The Witcher Dizisi'nde Geralt'ı Henry Cavill Oynayacak!

Superman rolü kaptı.

 Variety'de çıkan habere göre Netflix'in The Witcher dizisinde başrolde Henry Cavill yer alacak. Son yıllarda karşımıza Superman rolüyle çıkan ünlü oyuncu dizide Geralt'a hayat verecek.

Gönüllerde fantastik romanlarıyla ayrı, video oyunlarıyla ayrı taht kuran The Witcher Serisi, hatırlayacağınız üzere Netflix ve Platige Image ortaklığıyla bir dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geralt'ı uzun uzun tanıtmama gerek yok herhalde sevgili Oyungezerler? Cavill daha önce bu rolü oynamak istediğin, oyunların ve kitapların da hayranı olduğunu söylemişti zaten.

Dizinin baş yapımcısıysa Lauren Schmidt Hissrich olacak. Yönetmenlik koltuğundaysa Alik Sakharov, Alex Garcia Lopez ve Charlotte Brändström gibi önemli isimler oturacak. Dizinin ilk sezonu sadece sekiz bölüm olacak. 

Henry Cavill, en son 2010 yılında The Tudors dizisinde rol almış ve bundan sonra kariyerine sinemada devam etmişti. Andrzej Sapkowski'nin romanları ve CD Projekt RED'in üst düzey oyunlarıyla dünyanın her yerinden hayranlara sahip olan yapımı büyük bir merakla bekliyoruz efendim. Sizce Cavill doğru bir tercih mi onu da gelin yorumlar bölümünde konuşalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum