Netflix'te Ekrana Gelecek She-Ra'nın İlk Fragmanı Çıktı

Pek olmamış sanki be DreamWorks?

 DreamWorks'ün hazırladığı She-Ra and the Princesses of Power'ın ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. Netflix'te yayımlanacak olan animasyon 16 Kasım'da çıkış yapacak.

Noelle Stevenson (Lumberjanes, Nimona) ve Chuck Austen (Steven Universe) gibi isimlerin sorumluluğunda geliştirilen projede Adora'nın hikayesini izleyeceğiz. Adora, She-Ra'nın gerçek adı ve aynı zamanda He-Man'in de (Adam) ikiz kardeşi. İlk fragmanı (aslında teaser da) hemen aşağıda izleyebilirsiniz efendim.

Ben açıkçası fragmanı biraz başarısız bulduğumu ve karakteri de ilk etapta pek beğenmediğimi söylemeliyim. Çizimleri ve atmosferi dizinin eski tarzıyla bir hayli zıt dursa da benim hoşuma gitti, ancak She-Ra'nın sesinin sürekli kırılması mı diyeyim, her cümlesinde bozuluyor olması beni bir hayli rahatsız etti. "For the honor of Gray Skull" diye bağırırken o "Grraaaay" dediği yer mesela. Fragman boyunca sesi sürekli rahatsız etti. Umarım miksajda yapılan bir dikkatsizlikten dolayı bu kadar çatlak vardır. Tabii pek çok She-Ra hayranı için karakterimizin resmediliş şekli de sıkıntı olmuş, ancak belirttiğim gibi benim hoşuma gitti. Ki bir SJW ya da PC'ci olmadığımı biliyorsunuzdur herhalde. Ciri kardeşimizin ırkı konusundaEser ve İhsan ile aynı düşüncelere sahibim (genel olarak). 

Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezerler? Ses konusunda aşırı takıntı mı yapıyorum acaba, yoksa sizi de biraz da olsa rahatsız etti mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum