Marvel'dan Loki ve Scarlet Witch Dizileri Geliyor

İki büyük iddia!  Loki ve Scarlet Witch kendi dizilerine kavuşacak...

Marvel'dan arka arkaya sürprizler duymaya alıştık. Lakin bu haberin henüz bir kesinliği yok. Yine de ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek bu dizilerin yakın zamanda açıklanacağını düşünüyorum. Tom abimiz, genç kızların sevgilisi, Marvel Sinematik Evreni'nin, Thanos'dan önceki en sağlam kötü karakteriyidi. Elizabeth ablamız ise, uzun zamandır kendisine bir solo film istediğini söylüyordu, isteği tam olarak yerine gelmese de dizi setlerinde kendisini göreceğiz gibi gözüküyor.

Marvel'ın diğer geride kalmış karakterlerine de bu haberden sonra gün ışığı doğabilir. Black Widow için bir film yolda gibi gözüküyor. Tabii Scarlett Johansson bunu çoktan hak etmişti. Belki bir Hawkeye filmi gelmezse, "Hawkeye and His Not Super Family" adında bir aile şovu çıkabilir?! 

Disney'in bu yeni platformuna çok iyi baktığını zaten biliyorduk. Halihazırdaki projelerden birisi de bir Star Wars dizisi... Yine kendi ürünlerinden olan High School Musical Serisi de dizi haline getirilerek platformdan yayınlanacak. Netflix'in süper kahraman dizilerinde yakaladığı büyük başarının ardından hazır Marvel elimizdeyken, biraz da biz ekmeğini yiyelim diyecek olan Disney, ilerleyen yıllarda daha farklı projelere de gidebilir. Fox'un elinde tuttuğu X-Men ve Fantastic 4 hakları da alınmışken, bu karakterleri de içeren yeni şeyler görebiliriz. Belki de bu iki büyük markayı sinematik evrene taşımadan önce dizilerde biraz test etmek isteyeceklerdir.

Netflix'e ciddi bir rakip olacak bu platformun, Türkiye'de nasıl bir politikayla çıkacağı ise henüz belli değil. Muhtemelen ilk aşamalarda Netflix'in izlediği yolu takip edip, onun başarısından ilham alacaklardır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum