Netflix, Iron Fist Dizisini İptal Etti

Açaydım kollarımı, gitme diyeydim... Ya da gidebilirsin ya Daredevil geliyor.

Netflix-Marvel işbirliğinin meyvelerinden olan Iron Fist, iki sezonun ardından yeni sezonuna kavuşamadı. Marvel dizileri arasında Netflix'te en yoğun eleştirileri alan Danny Rand'in olağanüstü maceraları daha fazla hayatta kalamadı ve iptal edildi. Konuyla ilgili net bir sebep söylenmese de, çeşitli spekülasyonlar var.

Disney'in kendi kuracağı yayın servisi için bazı karakterleri düşündüğü biliniyordu. Fakat bu karakterlerden birisi Iron Fist olur mu? Ben sanmıyorum. Hele ki ortada Scarlet Witch ve Loki gibi iki karakter varken Iron Fist'e sıra gelmez gibi. Defenders ekibi arasında en az ilgimi çeken dizi zaten Iron Fist olmuştu, diziyi sevenler bile mevcudiyetinden ziyade potansiyelini övüyordu ki bu "övme kültürü" içerisinde bile kötü bir şey. Dizide elle tutulur pek bir şey olmayınca, Netflix de dayanamayıp fişini çekmiş. Fakat Iron Fist karakteri ebediyen yok olmuş değil, halen diğer dizilerde konuk "yıldız" olarak karşımıza çıkabilir.

Konuyla ilgili Netflix'ten gelen açıklama şöyle, "Iron Fist, 3. sezonuyla geri dönmeyecek. Marvel Televizyon departmanı ve Netflix'te bu dizi için çalışan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca diziyi bu iki sezonda da yanlız bırakmayan hayranlara da bir teşekkürü borç biliriz. Netflix serisi sona erse de, ölümsüz Iron Fist yaşamaya devam edecek." Son cümle beni Disney'in yayın servisi için biraz işkillendirse de, açıklamanın biraz "gaz almaya" yönelik yapıldığını da düşünmüyor değilim. Bakalım Danny Rand'in bundan sonraki kaderi nasıl çizilecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum