DC Sinematik Evreni'nde Yaprak Dökümü - İddialara Göre Affleck ve Cavill Artık Yok

Superman, Batman el ele hep beraber tribüne!

DC-Warner Bros ortaklığı beyaz perdede çoğunlukla istediği başarılara ulaşamadı. Justice League ve Batman v Superman filmlerinden bile beklediği çıkışı bulamayan ortaklık, şimdi yeni bir dert ile karşı karşıya. Daha önce Ben Affleck, Batman olmak istemediğini söyleyip, solo Batman filminin yönetmenliğinden ayrılmıştı. Henry Cavill ise kesin bir şey söylemese de Superman rolünden ayrılacağının sinyallerini vermişti. Comicbook'un verdiği haberlere göre Warner Bros bu iki aktörü yenilemek için arayışlara başladı. Yani DC Evreni'nin Batman ve Superman'i artık yok diyebiliriz.

Ben Affleck'ten ziyade Henry Cavill'ın gidişi hayranları daha çok üzecektir. Zira bana göre en iyi Superman kendisiydi (alınmaca yok Christopher Reeve). Cavill'in daha önce Shazam! filminde bir cameosu olacağı belirtilmişti, fakat gelen haberler bunun da iptal olduğu yönünde. Hem Cavill'in daha fazla Superman olmak istemeyişi hem de programının çok dolu olması onu son kez Superman rolünde görmemize engel oldu. Daha önce The Witcher dizisinde Geralt'ı oynayacağı da açıklanan aktör için, bir süper macera biterken yenisi başlıyor.

Ben Affleck konusunda ise işler daha farklı. Daha önce Hollywood'da çıkan söylentilere göre Affleck role geri dönmek istiyordu. Fakat görünüşe göre DC bu geri dönüşe pek sıcak bakmamış. Özellikle Batman filminin yönetmenliğinden ayrılması ve stüdyoyu zor durumda bırakması bu kararda etkili olabilir. Gelen haberlere göre Warner Bros, yeni bir Batman için arayışlara başlamış bile. Ayrıca yeni gelecek Batman'in daha genç bir karakter olacağı ve karanlık temalı bir dedektif hikayesinde oynayacağı da belirtildi.

Hem Cavill hem Affleck bana göre rollerinde iyilerdi, fakat yer aldıkları senaryolar pek tatmin edici değildi. Bu sebepten olacak ki DC-WB ortaklığı sinemada istenilen başarıyı yakalayamadı. Bakalım yeni Superman ve Batman kim olacak ve bu yeni ikili Justice League'e nasıl adapte olacak? Yoksa daha yeni oluşturulmaya başlanan DC Sinematik Evreni baştan bir reboot mu yiyecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum