Avengers 4 Set Fotoğraflarından Loki'ye Dair Yeni Teoriler Üretiliyor

Thanos'a düşen, Loki'ye sarılır.

Başta söyleyeyim, bu haber Avengers 4 hakkında SPOILER içerebilir. Tabii içermeyebilir de zira neler olacağını 2 fotoğraftan kestirmek pek mümkün değil. Bunlar sadece hayran teorileri.

Avengers 4'ün bir zaman yolculuğu içereceğini uzun zamandır biliyorduk. Daha önce setten gelen fotoğraflardaki detaylar şimdilerde yeni teorilere konu oluyor, buna göre bu zaman yolculuğu Loki'nin karanlık geçmişiyle ilgili olabilir. Avengers ekibinin Thanos'u durdurmak için tarihi değiştirme çabaları Loki'nin sonsuzluk taşıyla bağlantılı olabilir. Tabi Loki de kendi geleceğini kurtarmak isteyebilir. Infinity War'da "toz olmuş" isimlerin geri gelmesi için, bu zaman yolculuğu çok kritik duruyor.

Bu fotoğrafların Kasım 2017'den geldiğini hatırlatmak lazım. Tony'nin SHIELD üniforması giymesi birçok hayran teorisini tetiklemişti. Kafalardaki en kritik soru, bu fotoğraflar geçmişten mi yoksa modern dönemden mi? Eğer modern dönemden ise en bomba teori Tony'nin SHIELD'ın başına geçmiş olabileceği. Eğer geçmişten ise, Tony zamanda yolculuk yapıp daha ilk Avengers filminin öncesine gitmiş olabilir. Ya da savaşın tam sonunda Loki ile anlaşıp elinden taşı alabilir. Burada kilit nokta Loki ve elinde bulundurduğu sonsuzluk taşı. 

Screenrant sitesininbir kez daha gündeme getirdiği yeni teoriye göre Tony Stark'ın giydiği SHIELD üniformasının aslında maskesi de olduğu için aslında Stark kimliğini gizlemeye çalışıyor. Yani Stark geçmişe gitmiş ve SHIELD'a sızmış. Bunun da sebebinin zamanda değişiklik yaparken geriye pek 'iz bırakmamak' olduğu söyleniyor, çünkü Avengers zamanın değiştirilebileceğine inanıyor ama bunlar ufak değişiklikler olmak zorunda.

Yani Tony Stark'ın hedefi aslında bir Sonsuzluk Taşı'nı ele geçirmek değil, çünkü bu tarihi ciddi biçimde değiştirir, dünyaları etkiler. Peki Tony Stark'ın hedefi ne? İşte yeni teori burada devreye giriyor ve Tony Stark'ın asıl hedefinin Loki'ye ulaşmak ve ondan Thanos hakkında önemli bir şeyler öğrenmek ya da ona gelecekte kullanacağı önemli bir bilgiyi vermek olduğu düşünülüyor.

avengerstony1

Tüm bu Loki maceraları acaba Thor'u nasıl etkileyecek? Geçmişteki Thor, henüz o kadar olgun değildi. Yine komplo teorileri üzerinden güzel bir hype yaratıldı. Bence bu fotoğrafları ve teorileri gizli gizli Disney destekliyor, zira hepsi beklentileri oldukça yükseltiyor. Bir diğen sızdırılan fotoğraf ise Mark Ruffalo'nun Hulk haliydi. Yani tamam tam olarak Hulk değilse bile, biz filmde öyle göreceğiz. Bu da demek oluyor ki ya Hulk üzerindeki küskünlüğü atmış, ya da New York savaşında görmediğimiz sahneler göreceğiz ve tarihin akışı tamamen değişecek.

avengershulk

Sızdırılan fotoğrafların tamamına buradan bakabilirsiniz. Captain Marvel filminin geçmişte geçeceği ve genç Nick Fury'i göreceğimizi biliyorduk. Avengers 4'ün bütün temelleri bence bu filmde atılacak. Muhtemelen dünyayı kurtaran ekibimize Captain Marvel da katılacak. Sonrasında Tony ile anlaşmazlık yaşayacak. En sonunda da ver elini Civil War 2. Bir tane komplo teorisi de ben üreteyim dedim, çizgi romanların gidişatına bakınca durum böyle gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum