Destiny 3 Sızıntısına Göre Yeni Oyun Daha Karanlık Olacak

Söylentiler doğru çıkarsa işler bayağı güzelleşecek!

AnontheNine adlı Reddit kullanıcısının Destiny 3 için yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekici. Bleeding Cool sitesinin haberine göre sızdırma diyebileceğimiz bu açıklamalarda Destiny 3'ün serinin önceki oyunlarından oldukça farklı bir yapıya sahip olacağı anlamını çıkarmak mümkün.

Yapılan ilk açıklama Destiny 3'ün, Destiny 2 için gelen "acemi oyuncular için tasarlanmış, aşırı kolay" gibi tepkilerden oldukça uzak olacağı yönünde. AnontheNine'a göre Destiny 3'ü haftada 2 saat oynayan oyuncular bir süre sonra oyunu bırakacak, çünkü oyun bu tür oyunculara 'fazla hardcore' gelecek. Ayrıca oyunun RYO yönü daha ağır basacak deniyor.

Reddit mesajında bir diğer dikkat çeken kısım ise yetenekler üzerine. AnontheNine, Destiny 3'te Muhafızların Karanlık'ı kullanmaya başlayacaklarını iddia ediyor ve bu da oyuna yeni yeteneklerin ve alt sınıfların katılması demek oluyor.

Ayrıca, Destiny 3'te açık dünya PvP'si olacağı da söylenmiş. Diğer DVO'larda bunu görmeye alışığız ama söz konusu Destiny olduğunda bunun oyuna nasıl yedirilebileceği de şimdiden merak konusu.

Elbette şimdilik bunların hepsi bir söylentiden ibaret, ama AnontheNine'ın geçmişte verdiği bilgilerin çoğunun gerçek çıktığı düşünülürse inanılırlık tarafı biraz daha ağır basıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum