Marvel, Falcon ve Winter Soldier'a Yeni Bir Dizi Hazırlıyor

Dizisi veya filmi olmayan kaldı mı?

Disney'in yeni projesi olan yayın servisi için her geçen gün bir başka Marvel projesi ortaya çıkıyor. Yeni proje hayranları oldukça sevindirecek cinsten, Falcon ve Winter Soldier'ın bir araya geleceği yepyeni bir dizi. Daha önce bu yayın servisi için Scarlet Witch ve Loki'ye de ayrı ayrı birer dizi geleceği duyurulmuştu.

Captain America: Civil War filminde ekip olan bu ikilinin kendilerine ait dizisi olmasına aktörler de sıcak bakıyor. Anthony Mackie (Falcon) ve Sebastian Stan (Bucky) teklif geldiği taktirde buna evet diyecekler. Hatta Sebastian Stan'ın projeyle ilgili oldukça ilginç bir fikri var, 80'l verya 90'lar tarzında bir partner komedisi. Tabii ki bu fikir Disney tarafından kabul edilmemiş. Şu an için dizinin içeriğinin ne olacağını kestirmek zor gözüküyor.

Tüm bildiğimiz Disney'in bu yeni yayın servisi için kesenin ağzını açtığı. Oldukça doyurucu sayıda yüksek bütçeli dizi burada yer alacak. Sadece Marvel değil, bu servis için bir de Star Wars dizisi yolda. Hatta bu dizinin konusunun Old Republic dönemi olacağı da söyleniyor. 2019'da açılması beklenen sistem için dizilerin yapım aşamasına yakın zamanda geçilmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum