Star Wars 9'da Matt Smith'in Genç Palpatine'i Oynayacağı Söyleniyor!

Genç Palpatine demek, yaşlı Plagueis demek!

Disney'in yeni Star Wars üçlemesi, eski genişletilmiş evreni hiçe saymıştı. Kendi evrenlerinde hikayeye devam ediyordu. O yüzden bir Kyle Katarn görme ihtimalimiz hiç olmadı. Fakat son gelen haberler ünlü aktör Matt Smith'in yeni filmde Palpatine'in gençliğini oynayabileceği yönünde.

Star Wars'un ilk 6 filminin baş kötüsü Darth Sidious (Sheev Palpatine) idi. Fakat son filmde ölmesinin ardından bir kötü adam boşluğu oluştu ve oraya Snoke geldi. Lakin Snoke hakkında hiçbir şey bilemedik. Hala daha bilmiyoruz. Kimdir, nedir, nerelidir... Sadece gelen açıklamalarda bir sith olmadığını duyduk. Tabii o da "yerseniz" tarzında bir açıklamaydı. Son filmde eğer genç bir Palpatine olursa belki de Palpatine ile Snoke'un gizli bir ilişkisini ve Snoke'un orijinini öğrenebiliriz. Benim kendi teorim eğer böyle bir şey olacaksa, Snoke ve Palpatine'in aynı sırada Darth Plagueis'un öğrencisi olduğu ve Sidious'un Snoke'u ekarte ettiği yönünde. Ortada bir Sidious tehtidi de kalmayınca Snoke "hak ettiği" yere geri gelmiş olabilir.

The Last Jedi'ın ardından asıl kötü ünvanı Kylo Ren'e kaldı. Son filmde bir avuç asi direnmeye çalışacak. Fakat her şeye rağmen isyancılar en çok ihtiyaç duydukları şeye, umuda sahipler. İşin içinde Star Wars olunca yeni filmler ne kadar hayranları tatmin etmemiş olsa da bir beklenti oluyor. Bu beklentinin önüne geçmek imkansız. Benim gibi ömrünü Star Wars'a harcamış insanlar yine ilk gün koşarak izleyecek yeni filmi. Umarım bu teori doğru çıkar da, en azından hem Snoke'un geçmişi hem de Palpatine'in gençliğine dair bir şeyler öğrenmiş oluruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum