League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Neeko

İyi ellerde çok can yakar!

League of Legends sahnesine yepyeni bir orta koridor katılıyor sevgili oyungezerler. Yeni şampiyonumuzun adı Neeko, mahlası ise Meraklı Bukalemun. Yani bu da demek oluyor ki bir takım arkadaşının görüntüsüne bürünecek. Bu yetenek özellikle Gang girişimlerinde çok başarılı olacak gibi duruyor. Ayrıca şampiyonun verdiği ani hasarlar gayet yüksek. Tabii ki her yeni şampiyonda olduğu gibi bu şampiyona da bir dengeleme gelmesi şimdiden şart.

Yeteneklerine bakacak olursak;

(Pasif) Binbir Surat: Neeko istediği takım arkadaşının şekline bürünebilir. Rakip şampiyonlara hasar vermek, onlardan hasar almak ya da Tohum Tuzağı veya Dolaşık Dikenler kullanmak illüzyonu sonlandırır ve bekleme süresini arttırır.

(Q) Tohum Tuzağı: Neeko hedef bölgeye büyüyen ve rakiplere hasar veren bir tohum gönderir. Eğer tuzak bir rakibi katleder veya bir şampiyona ya da büyük canavara hasar verirse, en fazla iki kez daha yeşerir.

(W) Kandırıkçı: Pasif: Her üçüncü normal saldırı ruh enerjisiyle çınlayarak ilave büyü hasarı verir ve Neeko'nun hareket hızını kısa süreliğine arttırır. Aktif: Neeko kısa süreliğine gözden kaybolarak görünmez olur, hareket hızı kazanır ve seçtiği doğrultuda mevcut biçiminin bir kopyasını gönderir.

(E) Dolaşık Dikenler: Neeko belli bir yöne içinden geçtiği rakiplere hasar veren ve onları kısa süreliğine yere sabitleyen büyülü bir sarmal gönderir. Son isabet alan şampiyon daha uzun süreliğine sabitlenir. Dolaşık Dikenler en az iki rakibe isabet ettiğinde boyutu, hızı ve sabitleme süresi artar.

(R) Ruh Çiçeği: Neeko kendini ruhani öz ile donatmaya başlar. Kısa süre sonra havaya sıçrar, bir kalkan kazanır ve yakınındaki rakipleri yavaşlatır. Yere indiğinde enerjiyi serbest bırakarak alandaki rakiplere büyük miktarda hasar verir ve onları sersemletir. Binbir Surat yeteneğiyle görüntüsünü değiştirdiyse rakipler başlangıçtaki güç toplama safhasını görmez.

PBE Sunucusunda şampiyonu test edenler olmuş bile. İsterseniz oyun içindeki oynanış dinamiklerine aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum