Netflix, Daredevil'ı Da İptal Etti

Elveda Matt Murdock

Netflix, Iron Fist ve Luke Cage'in ardından Daredevil'ı da iptal etti. Yani dizinin dördüncü sezonunu Netflix ekranlarında izleyemeyeceğiz.

Daredevil, Netflix'teki en sevilen ve en başarılı Marvel dizilerinden biriydi ve üçüncü sezonu da gerçekten muhteşemdi. Hatta iptal edilen diğer dizilere rağmen yerinin sağlam olduğu konuşuluyordu ama görünüşe göre Disney bu diziyi Netflix'e bırakmak istemedi. Netflix'in yaptığı açıklamada şu sözler dikkat çekiyor: "Dizi Netflix'te son bulmuş olsa da yayınlanmış olan üç sezon daha yıllar boyunca sistemimizde kalacak, Daredevil karakteri ise Marvel'in gelecek projelerinde yaşamaya devam edecek". Muhtemelen bir süre sonra Daredevil'ın da Disney+ kadrosuna katıldığı haberini alırız.

Netflix'te geriye yalnızca iki Marvel dizisi kaldı: Jessica Jones ve The Punisher. Netflix nisan ayında Jessica Jones'un üçüncü sezonunun geleceğini duyurmuştu, Punisher'ın da ikinci sezonu için anlaşıldığını biliyoruz. Ancak bu iki dizi için de henüz bir tarih verilmediğini düşünürsek ileride ani biçimde bu dizilerden de iptal haberi alma olasılığımızı kuvvetlendiriyor.

Şimdilik elveda Matt Murdock, seni özleyeceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum