Swamp Thing'den İlk Set Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Romatik bir bot gezisi ne kadar kötü sonuçlanabilir? 

Swamp Thing dizisinin çekimlerine başlandığı haberini vermiştik. Diziyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Twitter üzerinden bir hayran sayfası, dizinin ilk set fotoğraflarını paylaştı. Swamp Thing'in insan hali olan Alec Holland ile sevgilisi Abby Arcane'i romantik bir bot gezisinde görüyoruz. Tabii bu gezinin sonunun nereye varacağını hepimiz biliyoruz.

Dizinin ilk bölümünü daha önce Underworld'den de tanıdığımız Len Wiseman yönetecek. Dizinin yaş sınırı ise R-Rated olarak belirlenmiş durumda. DC Universe'de yayınlanacak proje herhangi bir sansüre uğramayacak gibi duruyor. Dizi Alan Moore'un orijinal Swamp Thing içeriğini konu alacak. Serinin yazarı Gary Dauberman yaptığı açıklamada, "Daha önce de belirttiğimiz gibi Swamp Thing'in sınırıyla ilgili bir endişemiz yok. Proje yetişkinlere hitap edecek. İçerisinde bolca vahşet ve korku barındıracak." diyerek yüreklere su serpmişti. Disney'in "her şeyi çocuklarda izlesin, daha çok oyuncak satalım" kafasından çıkıp, daha olgun ve ciddi şeyleri hem dizi hem de film olarak izlemek oldukça eğlenceli olacak. Umarım yakın zamanda R-Rated çizgi roman uyarlamalarında da ciddi bir artış yaşanır.

Swamp Thing'in DC'nin kendi yayın servisi olan DC Universe'de 2019 yılında yayınlanması bekleniyor. Projeyle ilgili henüz çok fazla detay olmasa da, ilk izlenimler oldukça olumlu. Umarım bu proje büyük bir başarıya imza atar ve diğer çizgi roman uyarlamalarını da yetişkinlere yönelik şekilde izleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum