2018'in En Yüksek Puanlı 10 Netflix Dizisi

Netflix'te 2018

Netflix'in 2018 yılı içerisinde aralarında filmler, diziler ve belgesellerin de olduğu 700'den fazla orijinal yapıma ev sahipliği yaptığını biliyor muydunuz? Biz genellikle Netflix'in dizi tarafına odaklanıyoruz, bu sene yayınlanan diziler arasında çok güzel olanlar da vardı, bekleneni veremeyenler de.

IGN'nin de haberleştirdiği üzere Netflix'te 2018'de yayınlanan dizilerin Metacritic not ortalamalarına göre sıralanışını aşağıda görebilirsiniz. Aralarında seyretmediklerim de var, seyredip listede görmeyi umduğum halde göremediklerim de. Mesela ben Haunting of Hill House'u çok beğendim ve notunun çok daha yüksek olmasını umardım. Son zamanlarda izlediğim en iyi korku dizilerinden biriydi ve özellikle de bazı bölümleri görsel ve teknik açıdan muhteşemdi (6. bölüme ayrı parantez açmak lazım). Narcos: Mexico da yine yılın en iyi dizilerinden biriydi bence, kadronun farklı oluşu sebebiyle Narcos'un aşağısında kalabileceğini düşünmüştüm ama her bölüm bir sonrakini merak ettirerek izletti. Listenin ilk sırasındaki diziyi ise izlememiştim, burada gördükten sonra listeme ekleyiverdim.

Sonuçta bu not ortalamaları illa bizim beğenilerimize uygun olacak diye bir kaide yok elbette ama adettendir, sıralamalarda Metacritic'in önemli bir yeri olur.

Bakalım siz bu liste hakkında ne düşüneceksiniz? Hangilerini seyredip notunu hak ettiğini düşündüğünüzü de paylaşabilirsiniz.

10 - Wild Wild Country (79)

9 - The Haunting of Hill House - Sezon 1 (79)

8 - Queer Eye - Sezon 2 (79)

7 - Bodyguard - Sezon 1 (79)

6 - Narcos: Mexico - Sezon 1 (80)

5 - The End of the F***ing World - Sezon 1 (81)

4 - GLOW - Sezon 2 (85)

3 - Dear White People - Sezon 2 (89)

2 - Big Mouth - Sezon 2 (90)

1 - The Staircase (92)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum