Batman: Hush'ın Kadrosu Belli Oluyor

Şşşşş... BİR, İKİ, ÜÇ!

DC'nin animasyon filmleri genel olarak kalite çıtasını hep yukarıya çıkarıyor. Hele ezeli rakibi Marvel ile kıyaslandığında, hem çıkan içerik sayısıyla hem de kalitesiyle bariz bir DC üstünlüğü var bu alanda. İşte bu animasyon filmlerinin bir yenisi yolda, Batman: Hush!

Jeph Loeb'in yazdığı efsanevi çizgi roman serisi Batman:Hush, Bruce Wayne'in en büyük düşmanıyla karşı karşıya gelmesini konu alıyor. Bruce Wayne'i Batman ile karşı karşıya getiren seri çizgi roman severler tarafından çok özel bir yere sahiptir. Tıpkı Killing Joke gibi... Killing Joke'un çizgi filminin yarattığı büyük hayal kırıklığı halen unutulmuş değil. Fakat geçmişte çıkan o kadar çok başarılı iş var ki, DC'ye bir film yüzünden kızmanın hiç anlamı yok.

Batman: Hush'un 2019 yılının son çeyreğinde çıkması bekleniyor. Filmden gelen son haberlere göre seslendirme kadrosu belli olmuş. Jason O'Mara, Jerry O'Connel, Tara Strong, Rainn Wilson, Bruce Thomas ve Vanessa Williams gibi isimler filmde yer alacak. Ayrıca filmden gelen bir diğer habere göre filmin süresi de belli olmuş. Batman: Hush, 74 dakika sürecek. Tabii bu haberler henüz DC tarafından onaylanmış değil, fakat bu kadar kesin bilgilerin ortaya çıkmasıyla birlikte yakın zamanda hem çıkış tarihi hem de resmi kadro açıklanacaktır.

Jeph Loeb ve Jim Lee'nin 2002 yılında çıkardığı Batman: Hush çizgi romanı başarılı bir şekilde filmedilirse tekrar tekrar izlenebilecek bir yeni DC animasyonuna daha kavuşmuş olacağız. Filmin yönetmeni henüz belli değil. Fakat benim her zaman olduğu gibi bu animasyondan da umudum oldukça yüksek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum