Marvel'dan Bir Fantastic Four Oyunu Mu Geliyor?

Second Dinner'ın oyunu Fantastic Four mu acaba?

Önümüzdeki dönemde birbirinden farklı Marvel oyunlarıyla karşılaşacakmışız gibi görünüyor. Hatırlarsanız Game Awards 2018'de bizler Avengers Project hakkında yeni bir şeyler görmeyi umarken sürpriz biçimde Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order duyurulmuştu. Şimdiyse Marvel'ın Twitter hesabı Fantastic Four video oyununa göz kırpan bir değişikliğe gitti ve profil resmini değiştirdi.

marvel-f4-1

Bildiğiniz gibi daha birkaç gün önce aralarında Ben Brode'nin de bulunduğu eski Hearthstone geliştiricilerinin kurduğu Second Dinner stüdyosu bir Marvel oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bu ikisi birbiriyle bağlantılı mı, henüz bilmiyoruz. Ama öyleyse o halde Second Dinner'dan bir Fantastic Four oyunu geliyor demektir. Bağlantılı değilse de önümüzdeki dönemde karşılaşacağımız Marvel oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor diyebiliriz. Marvel'ın bu profil resmi değişikliğini Second Dinner'ın açıklamasından sonra yapmış olması ise ilk ihtimali biraz kuvvetlendiriyor gibi.

8 Ocak - 16 Ocak tarihleri arasında Fantastic Four: World's Greatest Week başlayacak ve bu kutlamalarda çok büyük ihtimalle bu yeni Marvel oyununun duyurusu da yapılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum