Dave Bautista ve Denis Villeneuve Dune Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Harrison Ford'a da ufak bir rol yok mudur?

Dune serisi şüphesiz yeni ve kaliteli bir filmi hak ediyordu. Zira 1984 yapımı olan film pek beklentileri karşılayamamıştı. Neyse ki yapımcılar bu çağrıya kayıtsız kalmadı ve proje için çalışmalar başlandı. Filmin kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor.

2017 yılında Blade Runner'ı yeniden hayata döndüren yönetmen Denis Villenueve, bu kez de Dune için yönetmelik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Filmde daha önce Blade Runner 2049'da da beraber çalıştığı Dave Bautista'nın da yer alacağı kesinleşti. Filmde yer alması kesinleşlen diğer isimler ise, Lady Jessica rolünde Rebecca Ferguson ve Paul Atreides rolünde Timothee Chalamet. Dave Bautista'nın canlandıracağı karakter ise "Beast" Rabban karakteri olacak.

Frank Herbert'ın efsanevi romanı ve oyun serisi olan Dune'un yeni filminin vizyon tarihi henüz belli değil. Herbert'in romanını sinemaya uyarlayacak senarist ise Eric Roth olacak. Bakalım Dune yeni kadrosu ile birlikte hayranlarına o istenilen filmi sunabilecek mi? Yönetmen Villlenueve bu konuda oldukça iddialı, daha önce yaptığı bir açıklamada Dune için, "Yetişkinler için Star Wars" diyen Fransız yönetmen bakalım sinemada da Star Wars ile yarışabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum