RollerCoaster Tycoon'daki Bu Trenin Bir Turu 12 Yıl Sürüyor

Evet, gerçek dünyadaki 4380 günden bahsediyoruz

Neredeyse 20 senedir hayatımızda olan RollerCoaster Tycoon, kimileri için bir tutku haline dönüşmüş durumda. Geçtiğimiz günlerde Youtube'da karşımıza çıkan bu video da bu tutkunlardan birine ait.

"12 Years of Suffering" yani 12 Senelik Çile olarak çevirebileceğimiz bu tasarımın tamamlanması tam 30 milyon oyun içi gün sürüyor. Bu rakamı dünyamızın saat sistemine çevirdiğimizde ise karşımıza 12 yıl çıkıyor. Yani evet, bu trendeki bir tur tam 12 sene sürüyor.

OpenRCT2 yazılımı ile yapılan bu çılgın tasarımın arkasında Marcel Vos var. Vos, Youtube kanalından RollerCoaster Tycoon için oldukça ilginç içerikler paylaşıyor. Bu büyük tasarım oyunun izin verdiği alanın tamamını dolduruyor. Tek bir trenin 20 tur attığı bu roller coaster tasarımında toplamda 30 adet tren bulunuyor.

Tüm rayları birbirine bağlayan Vos, bu sayede 20 tur tamamlanmadan diğer trenin harekete geçmesini engelliyor. Yani dijital parkımızdaki zavallı müşterilerimiz önlerindeki kişinin yıllarca süren turunun bitmesini bekleyene kadar trenden inemiyor. 

Aşağıdaki videodan Vos'un tasarımının tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum