X-Force, Gambit ve Doctor Doom İptal Edildi

Disney olaya atmış.

Disney-Fox anlaşmasının önümüzdeki 6 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor. Kevin Feige de bu konu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. İşte bu anlaşmanın ardından Fox'un elindeki Marvel karakterlerinin kaderi de belli olmaya başlıyor. Elde olan Fox projelerinden çıkması kesin olan iki tanesi var, X-Men: Dark Phoenix ve New Mutants.

Simon Kinberg'in Dark Phoenix'i ve Josh Boone'ın New Mutants'ının iptal edilmeme sebebi ise prodüksyon aşamalarının tamamlanmış olmaları. Tabii ki mevcut MCU içerisinde yer almayacaklar ama ikisini de görebileceğiz. Kaliteleri nasıl olur ona izledikten sonra karar vereceğiz, benim Dark Phoenix'e dair pek fazla umudum yok fakat New Mutants potansiyel olarak çok şey vaat ediyor, ne kadarı gerçekleşecek bekleyip göreceğiz. Fox'un diğer projelerinin akibeti ise karanlık. Çekilmesi beklenen ve romantik komedi olacak olan Gambit filmi iptal edildi. Deadpool'un 3. filmi ise rafa kalkmış durumda ayrıca gelmesi gündemde olan X-Force filmi de iptal edilmiş durumda. Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld attığı Tweette, "800 milyon dolar gişe yapabilecek bir X-Force filmi burada kurban edildi." diyerek hayal kırıklığını belirtti.

Doctor Doom ve X-Force filmleri için ortada bir somut adım yoktu ama Gambit için casting bile tamamlanmış, Channing Tatum'un başrolde olacağı kesinleşmişti. Gelen son haberlerle Gambit ve Dr. Doom için kapılar kapandı ama X-Force için ise halen açık bir kapı bulunuyor zira Disney CEO'su Bob Iger, Deadpool markasından oldukça mutlu.

Siz Fox'un elinde bulundurduğu markalardan hangisini Disney ile birlikte yeniden ya da ilk kez beyazperdede görmek isterdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum