The Punisher'ın Yapımcısı, 3. Sezona Daredevil ve Kingpin'i Katmak İstiyor!

Hele bir üçüncü sezon gelsin de, hepsi olur...

The Punisher'ın baş yapımcısı ve aynı zamanda yürütücüsü(showrunner) olan Steve Lightfoot'un çok güzel hayalleri var. Geçtiğimiz günlerde bir Blade dizisi çekmek istediğini de belirten Lightfoot, Netflix'in Marvel dizilerini iptal etmesine rağmen The Punisher konusunda oldukça umutlu.

Netflix'in Marvel dizilerinde ilk kez Daredevil'ın ikinci sezonunda gördüğümüz Frank Castle oradaki üstün performansıyla kendi dizisini hak etmiş, Netflix de bu çağrıya uyup The Punisher dizisini çıkartmıştı. Şahane bir ilk sezonun ardından, ikinci sezonuna da kavuştuğumuz The Punisher için işler şimdilik iyi gidiyor. Fakat işlerin iyi gitmesi diziyi iptal kararından kurtaramayabilir. Zira Daredevil, müthiş bir 3. sezonun ardından iptal edilmişti. Olası bir üçüncü sezonda, Daredevil ve Kingpin'i de dizide görmek istediğini belirten yapımcı Lightfoot, "Evet, hepsi harika insanlar. Bariz bir şekilde Dardevil ve Punisher'ın birlikte çok fazla mazisi var. Aralarında geçen çok fazla çizgi roman hikayesi var. Yani bu konuda çok fazla şey yapabiliriz, ortaya çıkabilecek harika şeyler var. Ayrıca Kingpin gibi kötü adamlar, Punisher çizgi romanlarında da çok kez karşımıza çıktı. Yani bu insanları geri getirmeyi başarabilirsek fantastik olur." diyerek üçüncü sezon gelirse muhteşem şeyler izleyebileceğimizin sinyallerini verdi.

İlerleyen günlerde "Netflix, The Punisher'ı da iptal etti." haberini duyarsak şaşırmayız. Fakat tüm bu karamsar tabloya rağmen halen çok planlar ve hayaller var. Umalım ki Disney de bunlara müsade etsin, en azından The Punisher'ı bize bıraksın. Zira Steve Lightfoot, belli ki iyi bir Marvel hayranı ve çizgi romana uygun işler yapmak istiyor. Hem hayalindeki Blade dizisi hem de Punisher ile Daredevil'ı yeniden bir araya getirmek istemesi çok güzel işler. O yüzden Netflix-Disney-Marvelüçgeninden çıkacak her karar çok kritik gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum