Cyberpunk 2077’nin Kreatif Direktörü Sebastian Stepien Blizzard’a Geçti

Peki ya Cyberpunk 2077?

Aynı zamanda Witcher 3'ün de kreatif direktörü olarak görev almış olan Sebastian Stepien, Blizzard'a katılmış durumda.

Bu transfer ResetEra kullanıcılarından birisinin, Sebastian Stepien'in Linkedin sayfasındaki değişikliği fark etmesiyle ortaya çıkıyor. İlgili sayfada Stepien'in mevcut pozisyonu "Creative Director / Blizzard" olarak gözüküyor. Görev aldığı proje ise belli değil. Büyük ihtimalle henüz duyurulmamış bir projede (Diablo 4?) çalışmak üzere Blizzard saflarına katıldı.

Stepien, 12 yılı aşkın süredir CDPR ile çalışan ve ilk Witcher oyunundan itibaren seride görev almış bir isim. Cyberpunk 2077 ekibinin de çok önemli bir parçası. Bu değişikliğin Cyberpunk 2077'nin geliştirilme sürecini etkileyip etkilemeyeceği merak konusu.

Yalnız söz konusu sayfaya dikkatle bakıldığında dikkat çeken bir diğer nokta da Stepien'in CD Projekt Red'den ayrılışına ilişkin bir tarih girilmemiş olması ve halen görev aldığı yerler arasında CDPR'ın da görülmesi. Bu durum kafalarda biraz soru işareti yaratıyor. Belki Stepien, Cyberpunk 2077 çalışmalarını tamamlamıştır ve oyun önümüzdeki aylarda çıkacaktır. Belli mi olur?

Konu ile ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmış değil. Önümüzdeki günlerde gelen bilgilerle mesele açıklığa kavuşacaktır. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum