Skybound Games Yeni Walking Dead Oyunları Yapmaya Mı Niyetlendi?

The Walking Dead bitmez, bitemez mi diyorlar yoksa :)

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl Telltale Games'in kapanmasıyla birlikte The Walking Dead serisinin akıbeti belirsiz bir hal almış, sonrasında Skybound Games'in duruma el atmasıyla oyunun tamamlanabilmesi mümkün hale gelmişti. Nitekim geçtiğimiz günlerde final sezonunun 3. Bölümü yayınlandı ve Mart ayının sonunda da artık son bölümü bizlerle buluşacak.

Oyunun tamamlanması için eski ekipten isimleri de kadrosuna dahil eden Skybound Games herhalde olaya epey ısındı ve Walking Dead markasını devam ettirmek niyetinde. Twitter hesabından paylaşılan bir mesaj yeni oyunlar ile ilgili planları olduğuna işaret ediyor:

Mesajda da görüldüğü üzere yeni Walking Dead oyunları için oyuncuların fikrini soruyorlar. Önceden yapılmış oyunların / serilerin devam ettirilmesinden ziyade yeni fikirler, yeni öneriler peşinde olduklarının da altı çiziliyor hemen sonraki mesajda.

Skybound Games, The Walking Dead markası ile yola devam etmeye niyetlenmiş görünüyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde ne gibi yapımlar ile karşımıza çıkacaklar. Konu ile ilgili yeni bilgileri merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum