Metro Exodus’un Sistem Gereksinimleri ve Dosya Boyutu Belli Oldu

Sistem gereksinimleri biraz yüksek sanki, siz ne dersiniz?

Yaklaşık 2 hafta sonra ekranlarımıza teşrif edecek Metro Exodus'un sistem gereksinimleri belli oldu. Oyunun geliştiricisi 4A Games tarafından paylaşılan tabloya göre oyun gayet "talepkar" duruyor:

Tabloda görülebileceği üzere tavsiye edilen sistemde GTX 1070 ekran kartı bulunuyor. Oyunu 1440P / 60 FPS oynamak isteyenler GTX 1080TI veya AMD RX Vega 64 ekran kartı ve İntel Core i7 – 8700K işlemcili bir sisteme ihtiyaç duyarken, 4K deneyimi yaşamak isteyenler Intel Core i9-9900K işlemci ve RTX 2080 TI ekran kartı bulunan bir sisteme sahip olmak durumunda. Özetle, oyunu üst düzeyde oynatabilecek sistemler ellerimizin erişebileceği mesafeden uzakta kalmış gibi sanki. Mecburen yönümüzü konsollara çevireceğiz, ne yapalım...

Oyunun sistem ihtiyaçları arasında sabit sürücüde ne kadar yer kaplayacağı bilgisine yer verilmemiş. Bununla birlikte Microsoft Store'da yer alan bir bilgiye göre oyunun 53.45 GB yer kaplayacağı söyleniyor. Tabii buna bir de ilk gün güncellemesi eklenebilir. Umarız oyunun kendisinden büyük yama dosyalarıyla karşı karşıya kaldığımız örneklerden olmaz.

Metro Exodus, sizlerin de gayet iyi bildiğiniz üzere 15 Şubat'ta geliyor. Dört gözle bekliyoruz; yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum