F2P DVO Dauntless, Yıl Sonunda Epic Store'a Geçiş Yapacak

Canavar avcıları Epic Store'da buluşuyor

F2P canavar avlama oyunu Pheonix Labs, yıl sonuna doğru tüm Dauntless hesaplarını Epic Games Store'a taşımaya başlayacağını belirtti. Bu değişimin ardından oyuncuların tamamı Epic hesabı ile oyuna giriş yapacak.

Pheonix Labs'ın açıklamalarına göre hesap birleştirme işlemleri, geçişin tamamlanmasının hemen ardından başlayacak. Oyunun kendisine ait launcher'ı ise emekli olacak. Henüz Epic Games Store hesabı olmayan oyuncular, hesap açıp Dauntless karakterlerini eşitleyecek. Ancak bu işlemden sonra oyuna girebilmek ve eski karakteriniz ile devam edebilmek mümkün olacak.

Pheonix Labs, taşınma işleminde hiçbir problem yaşanmayacağının garantisini veriyor. Oyun içerisindeki arkadaş listeniz, klanınız ve oyun içi paranızın tamamı Epic hesabınıza taşınacak. Epic Store'a tepkiliyim ama Dauntless'ı seviyorum diyorsanız üzgünüz, zira oyunu başka şekilde açabilmeniz mümkün olmayacak.

Yapımcı firma bu hareketin, Epic Store'un "çapraz platform" desteğinden yararlanmak için yapıldığını belirtiyor. Dauntless önümzdeki sene PS4 ve Xbox One'a da eklenecek. Epic, sene başında yaptığı açıklama ile Fortnite'ın kullandığı çapraz platform sistemini tüm yapımcılara ücretsiz olarak sunacağını belirtmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum