Star Wars: Episode 9'un İsmi Sızdırılmış Olabilir!

Güçte bir tedirginlik var.

Star Wars'un yaklaşmakta olan 9. filmi için halen bir isim bile duymuş değiliz. 10 ay sonra Aralık ayında karşımıza çıkacak yeni filmle ilgili en kesin bilgi Skywalker Efsanesi'nin son bulacağı. O bile %100 kesin değil. Fakat sinema tarihinin belki de en büyük markası olan Star Wars için bu kadar belirsizlik demek teorilerin ve "duyumların" sonunun gelmemesi de demek.

Son olarak Reddit kaynaklı bir duyum, Episode 9'un adının sızdırıldığını belirtti. daviebaby8666 isimli bir kullanıcı yeni filmin adının "Balance of the Force" olacağını belirtti. Ayrıca 9. filmin isim kartının son iki filmle benzerlik gösterdiğini de belirten kullanıcı, kafalarda soru işaretleri yaratmayı başardı.

Star Wars filmlerinin isimlerine şöyle bir baktığımız zaman genellikle filmin ana olayını karşımızda görüyoruz. Örneğin Force Awakens'ta Rey'in güç ile tanışması ve gücün aydınlık tarafının uyanışına tanıklık etmiştik. Keza Empire Strikes Back, bariz bir şekilde İmparatorluğun bu filmden galip ayrılacağını belli ediyordu. Peki eğer Balance of the Force ismi doğruysa filmde neler göreceğiz? Orasını kestirmek biraz zor.

Anakin Skywalker'ın güce dengeyi getirecek olan kişi olduğunu düşünürsek, Skywalker Efsanesi'nin bitmesi gerçekten güce dengeyi getirebilir. Bu da filmin olası adı için güzel bir örnek olabilir. Fakat geçtiğimiz günlerde serinin yeni aktörlerinden Richard E. Grant'ın dediklerini de hatırlamakta fayda var. Filmle ilgili bir bilginin dışarı çıkması oldukça zor gözüküyor. Yani Balance of the Force ismi muhtemelen gerçek değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum