The Division 2 Beta'sında Neler Var? Önden Oynadık, İşte Sizi Bekleyenler

The Division 2 betasını herkesten önce oynadık

Bu sene beklediğimiz en iddialı oyunlardan biri, hele Ubisoft için en kritiği, aksiyon ve DVO türlerini birleştiren The Division 2. Oyun önemli olunca Ubisoft da geliştirici Massive Entertainment ile birlikte uzun zamandır gördüğümüz en iddialı Beta’lardan birine hazırlanıyor. Bu hafta sonu, 7 Şubat ile 11 Şubat arasında oynanacak Beta toplamda 10 saatin üzerinde oyun süresine ve bir dolu içeriğe sahip. Kimi AAA oyunlara kafa tutacak seviyedeki bu Beta’yı biz bir hafta önden oynadık ve sizin için tüm içerikleri listeledik.

Oyunun ilk açılış bölümü:

Hatırlarsanız ilk oyun New York’da geçiyordu. Bu sefer Washington’dan The Division’ın merkezinden bir yardım çağrısı alıyoruz ve bölgeye ulaştığımızda ana merkezin saldırı altında olduğunu görüyoruz. Oyun bu saldırıyı bertaraf ettiğimiz sıkı bir çatışma ile açılıyor. Oyunda ana merkez olarak kullanacağımız binayı kurtardıktan sonra oyun boyunca geliştireceğiniz bu merkezi özgürce dolaşabiliyorsunuz.

İlk Yerleşke:

The Division 2’deki yeniliklerden biri de yerleşkeler (Settlements). Ana üssünüz ile gizli evler (Safe House) arasında bir büyüklük ve fonksiyonu var bu evlerin. Hem üssünüz gibi kimi fonksiyonlara sahip hem de bir dolu görev alabiliyorsunuz. Ana üssü kurtardıktan sonra ikinci işiniz ilk yerleşkeyi bulup onun sakinleri ile tanışmak olacak. Böylece oyundaki önemli karakterlerden biri ile tanışacaksınız.

İlk İki Yerleşke Görevi:

Açtığımız ilk yerleşkenin lideri size iki özel görev verecek. Oldukça keyifli ve uzun görevler bunlar.

Karanlık Bölge (Dark Zone):

Yeni oyunda tek değil üç ayrı Dark Zone var. Beta’da bunlardan bir tanesini oynayabileceksiniz.

End Game:

Oyunun ana hikâye görevlerini bitirmenizle birlikte çehresi değişiyor. Bütün haritayı özel kuvvetler basıyor ve bu üst seviye düşmanlarla birlikte yeni görevler de geliyor. Oyunun betasında Black Tusk denen bu düşmanlara karşı iki görev oynayabileceksiniz. Bunlar bölge ele geçirmek üzerine kurulu düz görevler ama hem mekan tasarımları hem de çatışmanın keyfi olarak kaçırmamanız gerek.

division2-beta-nelervar-2

Bütün bunların yanı sıra Beta’da karakter geliştirme, silah özelleştirme, seviye atlayıp yeni yetenekler açma gibi özellikler açık olacak. İlk görevlerle birlikte oyun içi sinematikleri de ilk defa göreceksiniz. Kısacası dolu dolu bir deneyim var bu haftasonu için. Eğer oyunu önden satın aldıysanız betaya direkt katılabileceksiniz. Oyunu almayanlar da kayıt yaptırmak için aşağıdaki adresi kullanabilir, ama muhtemelen belli sayıda insanı seçip açacaklardır.

Betaya bu adresten ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum