Disney+, Yeni Loki Dizisi İçin Rick and Morty'nin Senaristiyle Anlaştı

Loki, iyiden iyiye delirme yolunda...

Disney yeni yayın servisi için kesenin ağzını açtı. Ellerinde bulunan devasa markalara özel diziler için çalışmalara başladı. 2 adet Star Wars dizisi yolda, bir Scarlet Witch & Vision dizisi ve de en yakın zamanda çıkması beklenen Loki dizisi geliyor. Tom Hiddleston'un başrolünde yer alacağı Loki dizisinin detayları belli olmaya başladı. Disney, dizinin başına daha önceden Rick and Morty'de de görev alan Michael Waldron'u getirdi.

Loki dizisinin yürütücülüğünü de yapacak olan Waldron ayrıca dizinin ilk bölümünün senaryosunu da yazacak. Dizinin henüz kaç bölüm olacağı belli değil ama tüm süreç boyunca dizinin yapımcılığını Waldron üstlenecek. Ayrıca son olarak gelen haberlerde dizinin senaryosuna dair ufak detaylar belirtildi. THR'den gelen habere göre senaryo şu şekilde, "Loki'yi bir manipülatör ve şekil değiştiren olarak insanlık tarihini etkileyen olaylar içerisinde takip edeceğiz. Bu tarihi olaylar üzerinde pek istenmeyen bir etkisi olacak." Loki'nin çok uzun bir ömrü olduğunu düşündüğümüz zaman, Fesatlık Tanrısı'nın yapabileceklerinin sınırı yok gibi duruyor. Yani bahsedilen "insanlık tarihini etkileyen olaylar" her şey olabilir. Loki'yi 2. Dünya Savaşı içerisinde de görebiliriz, Yüzyıl Savaşları içerisinde de. Hatta Kavimler Göçü bile Loki'nin şeytani bir planı olabilir. Hele işin içinde daha önce Rick and Morty'de de bulunmuş bir yazar olunca ihtimallerin sınırı yok.

Loki dizisinin henüz resmi bir çıkış tarihi yok. Tom Hiddleston'dan başka resmi casting açıklaması da yok. Fakat Disney+ resmen yayın hayatına başladıktan sonra tüm dizileri için daha fazla bilgi almaya başlarız. Bakalım Loki'nin yanına hangi Marvel karakterini koyup, onu biraz dizginlemeye uğraşacaklar, ya da Loki'yi bir anti-kahraman yapıp karşısına bir kötü adam mı koyacaklar? Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum