Sekiro: Shadows Die Twice'ın Yayınlanan Tüm Boss Videoları

Artık son bir ay

GÜNCEL: Sekiro'nun gösterilen en yeni boss videosu Chained Ogre oldu. Diğer boss'larla karşılaştırıldığında en vahşi olanı buymuş gibi görünüyor, herhalde zincire vurulmuş olmanın verdiği bir öfke de var içinde :) Aslında bu boss Gamescom'da gösterilen demoda normal bir düşman olarak yer alıyormuş ama sonradan "bu manyağı neden boss yapmıyoruz ki?" demiş olabilirler. İyi de demişler, çünkü gayet keyifli bir boss olacakmış gibi duruyor.

- o -

From Software'in yeni şaheseri olmasını beklediğim Sekiro: Shadows Die Twice'ın çıkışına artık yaklaşık 1 ay gibi bir süre kaldı. From Software ve Activision arada bir oyunda yer alan boss'larla ilgili kısa fragmanlar yayınlıyorlar, bunlardan en yenisi de Lady Butterfly oldu.

Hazır yeni boss videosu da yayınlanmışken şimdiye kadar paylaşılan videoları tek haberde toplayayım dedim, hatta yeniler yayınladıkça da eklerim, iyice gaza geliriz (sanki yeterince gelmemişiz gibi). Diğer videoların (oynanış videoları gibi) içinde gözüken bossları almadım, onun yerine özel olarak paylaşılan boss videolarını derlemek daha iyi olacak gibi.

Lady Butterfly ismini duyduğumda ilk anda gözümün önüne Nioh'taki Maria gibi bir boss geldi ama kendisi azıcık yaşlıymış efendim. İnsan kelebek isminden biraz daha farklı bir şeyler bekliyor ama belki de gençliğinde kelebekti.

Lady Butterfly:

Corrupted Monk:

Gyoubu Masataka Oniwa

General Tenzen Yamauchi

Sekiro: Shadows Die Twice, 22 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum