Birds of Prey'den Gelen Set Fotoğrafı İlk Kez Ekibi Bir Arada Gösteriyor

Harley ve ekibi birilerini pataklamaya hazırlanıyor.

DC'nin yeni projelerinden Birds of Prey filminin ya da tam adıyla "Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)" çekimlerine başlandı. Daha önce bir moda kataloğu çekimine benzeyen ufak bir teaser görme fırsatına erişmiştik. Film setinden sızan son fotoğraf ise Birds of Prey ekibini bir arada gösteriyor.

"Kuşlar bir araya geldi" açıklamasıyla paylaşılan Tweet'te ekibin 5 üyesi yer alıyor. Fotoğrafta yer alan karakterler, Huntress, Harley Quinn, Black Canary, Cassandra Cain ve Renee Montoya. Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn karakteri şüphesiz filmin en önemli yıldızı. Bunun dışında filmin kadrosunda Star Wars'un Obi-Wan Kenobi'si Ewan McGregorda yer alıyor. Sahneye şöyle bir bakınca muhtemelen ekibin birlikte gittiği ilk mücadelenin sahnesini görüyoruz. Filmin hikayesinde önemli bir yer oynayacak bir sahne olması kuvvetle muhtemel. Filmin tam senaryosuna dair elimizde halen somut şeyler yok. Fakat filmin adını ve baş kötüsünü biliyoruz. Ewan McGregor'un canlandıracağı Black Mask karakteri filmin ana kötüsü olacak gibi duruyor.

DCEU'nun yoğun film takviminde 2020 yılında kendisine yer bulan filmin 7 Şubat 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Birds of Prey dışında planlanan diğer DC filmleri ise çıkış tarihlerine göre, Shazam!, Joker, Wonder Woman ve İsimsiz Batman Filmi. Bakalım 2016 yılında Suicide Squad ile hayatımıza giren Margot Robbie'nin Harley Quinn'i bu filmde yeni arkadaşlarıyla birlikte neler yapacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum