Good Omens'in Yeni Fragmanı Mahşerin Dört Atlısı'nı Gösteriyor

Şeytana pabucunu ters giydirecekler

Amazon Prime'ın yeni dizisi Good Omens'in yeni fragmanı yayınlandı. Daha önce New York Comic Con sırasında bir teaser da görmüştük. Fragmanda en dikkat çeken kısım "Mahşerin Dört Atlısı" oldu. Kıyametin gelişinin temsilcisi olan bu 4 atlı, bu kez motosikletleriyle dünyanın sonunu getirmek üzere geliyorlar. David Tennant'ın canlandırdığı bir şeytan olan Crowley ile Michael Sheen'in canlandırdığı bir melek olan Aziraphale de kıyametin gelmesini engellemek için güçlerini birleştiriyor. Her açısıyla absürt olan bu hikayede bir de "Antichrist" yani Deccal yer alıyor ve bu karakter de 11 yaşındaki bir çocuk!

Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in birlikte yazdıkları kitaptan uyarlanan Good Omens dizisinin konusu oldukça ilginç. Hristiyan Mitolojisi'ni oldukça değişik bir biçimde ele alan dizide tabii ki Tanrı'nın kendisi de yer alıyor. Tanrı'yı seslendirecek isim ise Frances McDormand. Tanrı'nın olduğu yerde Şeytan'ın olmaması düşünülemez, şeytan için seçilen aktör ise oldukça ilginç. Daha önce Sherlock Holmes ve Dr. Strange rollerinde de gördüğümüz Benedict Cumberbatch, Good Omens dizisinde Şeytan'ı seslendirecek.

31 Mayıs'ta Amazon Prime üzerinden yayınlanmaya başlayacak Good Omens dizisi, hem şahane kadrosu hem de ilginç konusuyla oldukça büyük bir potansiyel vaat ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum