Bugüne Kadarki Tüm Disney Filmleri, Disney+'a Geliyor

Mickey Mouse mu daha çok izlenecek, Avengers mı?

Disney yeni çıkaracağı yayın servisi olan Disney+ için elinde ne varsa kullanmaktan çekinmiyor. Ellerinde bulunan Star Wars ve Marvel markalarına buraya özel diziler üretmekle başlayan Disney'in yeni adımı ise oldukça güzel. Disney ana markası altında çıkmış olan tüm filmler bu serviste yer alacak. Tabii ki Star Wars ve Marvel filmleri de buna dahil.

Disney'in CEO'su Bob Iger bu yeni projeyi Polygon'a anlattı, "Proje hem eskiyi hem yeniyi bir araya getirecek, yapmış olduğumuz tüm filmler içerisinde olacak. Bu yıl yayınladığımız filmler Captain Marvel başta olmak üzere yine yayın servisinin içerisinde yer alacak." diyerek güzel haberi verdi. Disney+'ın ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağı henüz belli değil. Fakat 2019'un son çeyreğinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Tüm Disney içeriklerine tek bir yerden ulaşacak olmak da "Disney Kasası" politikasının bittiği anlamına geliyor. Disney'in yapmış olduğu filmler genellikle Disney Kasası diye tabir edilen hayali yerde sıkı kontrol altında tutulur, bazı videolar ender olarak tekrar satışa çıkar ve bu kopyalar tükendiğindeyse bir daha yıllarca satışa sunulmazdı. Fakat bu yayın servisiyle birlikte Disney artık bu eski usul sistemden tamamen uzaklaşıyor. Artık eski Disney filmlerine rahatça erişmek mümkün olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum