James Gunn'ın Çekeceği Suicide Squad 2, Kadrosuna Dave Bautista'yı Katmak İstiyor

James nereye, Dave oraya

Suicide Squad 2'nin çıkmasına daha çok var, fakat filmi James Gunn'ın yazıp yöneteceği belli olduğundan beri flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Deadshot rolünü canlandırmak üzere MCU'nun Heimdall'ı olan Idris Elba'yı katan film gözünü bir başka MCU oyuncusuna dikti. Guardians of the Galaxy'nin Drax'ı Dave Bautista, Peacemaker karakterini canlandırmak üzere Suicide Squad 2 tarafından isteniliyor.

Disney ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Guardians of the Galaxy serisinin eski yönetmeni James Gunn, yazıp yöneteceği Suicide Squad 2'ye farklı bir hava katmak istiyor. Zaten eski kadrodan büyük değişiklikler yapmayı planlayan James Gunn için eskiden birlikte çalıştığı Dave Bautista ihtimali oldukça güzel olmuştur. Dave Bautista da James Gunn'ın kovulduğu haberinin ardından açıklama yapıp her ne olursa olsun yönetmeninin arkasında olduğunu belirtmişti. Hatta kendisi fırsat olduğu taktirde Gunn ile birlikte Suicide Squad 2 de çalışmaktan büyük keyif alacağını da söylemişti. İşte o fırsat ayağına gelmiş olabilir. Tabii eğer Dave Bautista'nın Disney ile bir sözleşmesi varsa o zaman bu planların hepsi yatabilir.

Bakalım James Gunn hayalindeki Suicide Squad kadrosunu filmine aktarmayı başarabilecek mi? Sadece oyuncuların gelmesi değil Warner Bros.'un da senaryoya onay vermesi gerecek. Zira Gunn'ın Harley Quinn'i filme koymama ihtimali de var. Suicide Squad 2'nin 6 Ağustos 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum