Brendan 'PlayerUnknown' Greene, PUBG 2'yi Düşünmediğini Söyledi

Greene, yeni projelere yelken açmak istiyor

Brendan "PlayerUnknown" Green, geçtiğimiz haftalarda PUBG üzerindeki çalışmalarına ara verdiğini açıklayıp, PUBG Corp.'un yeni projeleri ile ilgilenecek ekibin başına geçeceğini açıklamıştı. PUBG Special Projects adı verilen bu ekibin görevinin ise "oyun dünyasındaki yeni bağlantı ve iletişim olasılıklarını keşfetmek" olduğu belirtilmişti.

Hayatını ve oyun dünyasını baştan aşağı değiştiren PUBG'nin ardından neler yapacağı merak konusu olan Greene, GameIndustry'ye verdiği röportajda merak edilen soruları yanıtladı. PUBG 2 sorusuna "Battle royale konsepti oldukça eğlenceli fakat bunu zaten başardım. PUBG 2'yi yapma gibi bir planım yok." cevabını veren Greene, battle royale türüne olan uzaklığını da şu sözlerle ifade etti: "Battle royale ile işim bitti. Şimdi yeni şeyleri deneme zamanım. Aklımda iletişim çeşitlerini ve tecrübelerini geliştirme fikri yatıyor."

Special Projects ekibinin Greene'e rahatlık sağlayacağı ortada. 5 senenin ardından Seul'den Amsterdam'a taşınacak olan yapımcı bu işi "gelir elde etmek için" yapmadıklarının altını çiziyor. Önümüzdeki senelerin kendileri için rahat bir proje aşaması olacağını belirten Greene, bu süre içerisinde hedefledikleri araştırmaları yapabileceklerini de ifade ediyor. 

Battle royale türünün gelişimi hakkında konuşan Greene, espor kanadının daha da gelişmesi gerektiğine inandığını belirtiyor. Apex Legends'ın başarısı hakkında da önemli itiraflarda bulunan yapımcı:

"Apex Legends inanılmaz bir iş başardı. Oyuncuları heyecanlandırmadan; doğru zamanda, doğru oyunu çıkarmayı başardılar. Battle royale türünde tutunabilmek eskisinden çok daha zor."

Brendan Greene, hala PUBG ile birlikte çalıştığı için mutlu olduğunu da ifade etti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum