Ubisoft, Assassin’s Creed Unity’yi Yakın Zamanda Satın Alanlara Para İadesi Yapıyor

Ubisoft'tan şık bir hareket daha...

Bildiğiniz üzere, Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangın sonrasında Ubisoft'tan önemli bir hamle gelmiş, hem bağış kampanyasına 500.000 €'luk bir destek sunulmuş, hem de 1 hafta süreyle Assassin's Creed Unity'nin Uplay üzerinden ücretsiz olarak temin edilebileceği duyurulmuştu.

Bu tür kampanyalarda en çok üzülenler, kampanyanın hemen öncesinde oyunu satan alan tüketiciler olsa gerek :) Anladığımız kadarıyla Ubisoft da böyle düşünmüş, 15-17 Nisan tarihinde AC Unity'yi satın alanlara ulaşıp ücret iadesi yapacaklarını ilan etmiş.

İadeler ile ilgili şartları da açıklamışlar. Oyunun ücretsiz dağıtımı PC versiyonu için geçerli olduğundan bu iadeler de yine PC versiyonu için geçerli olacak. Oyunu 15 Nisan'dan sonra Uplay'den satın almış kullanıcılar için geçerli bu iade süreci. Steam, Green Man Gaming gibi farklı platformlardan alanlar için böyle bir şey söz konusu olamayacak.

Ücret iadesi alacak oyuncuların bunun için bir başvuruda bulunmaları da gerekmiyormuş üstelik. Bu grupta yer alan kullanıcılara bir e-posta ile detaylar bildirilecekmiş. İadenin banka hesabı veya kredi kartına mı yapılacağı yoksa Ubisoft Store hesabına kredi olarak mı ekleneceği ise henüz açıklanmamış.

Oyunun görece eski bir Assassin's Creed oyunu olması nedeniyle çok fazla sayıda oyuncunun satın almış olma ihtimali düşük. Ama yine de hoş bir jest. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum