Brie Larson, Sadece Kadınlardan Oluşan Bir Avengers Filmi Hakkında Konuştu

Olabilir mi?

Geçtiğimiz 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü yeni bir süper kahraman filmine kavuştuk. Bu sıralar çok fazla süper kahraman filmi izlesek de Captain Marvel ilk kez sinemada gördüğümüz bir karakterdi. Brie Larson'un canlandırdığı karakter MCU'nun başında yer alan Kevin Feige'in dediğine göre de ilerleyen dönemde MCU'nun en önemli ismi olup, yeni nesil MCU'ya önderlik edecek.

Avengers: Endgame'de Captain Marvel'ı çok fazla göremedik, fakat olduğu sahnelerin genelinde ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Yeni nesil MCU'da kendisini sıkça göreceğiz gibi duruyor. Hatta Brie Larson'un aklında çok daha farklı bir proje varmış. Tamamen kadınlardan oluşan bir Avengers filmiyle ilgili CNET'e açıklamalarda bulunan Larson, "Tüm kadınları bir araya getirmek, onları bir takım halinde çalışırken göstermek oldukça güçlü ve ikonik olur. Daha taze bir şekilde Avengers: Endgame'i izlediğim için görüyorum ki tüm bu karakterleri ekranda görünce, bu süper kahraman filmlerinin ne kadar güzel olduğunu fark ediyorsunuz. Herkesin özel yetenekleri var ve hepsi bunu ortaya koyabiliyor. Onların kendine has süper güçleri ve kadınların bir arada, bir takım olarak çalışması ekranda yeteri kadar gördüğümüz bir iş değil." diyerek kafasındaki projeden bahsetti. Aslında bu Larson'un bu projeyi ilk kez dile getirmesi olmuyor, mart ayında da benzer bir proje hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

A-Force isminde tamamen kadınlardan oluşan bir Avengers çizgi roman serisi mevcut. Bu senaryonun beyaz perdeye yansıtılıp, yansıtılmayacağı ise henüz belli değil. Keza çizgi romandaki ekipte MCU'da yer almayan She-Hulk, Medusa ve Spider-Woman gibi karakterler de mevcuttu. Fakat Endgame'de yer alan bir sahne olası bir A-Force filminin ilk tohumlarını atmış olabilir. Siz tamamen kadınlardan oluşan bir Avengers ekibinin filmini izlemek ister miydiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum