Harvest Moon-Story of Seasons Serisinin Yeni Oyunu PC’ye Geliyor

Mekânın sahibi geri geldi:)

Stardew Valley’in ne kadar popüler bir oyun haline geldiğini, çiftçilik ve rol yapma öğelerini birleştiren bu oyun tarzının geniş kitlelerce bilinmesini sağladığını herhalde büyük bir kısmımız biliyoruzdur. İşte bu oyunun da ilham kaynağı olan Harvest Moon ya da yeni adıyla Story of Season serisinin yeni oyunu Doraemon Story of Seasons, önümüzdeki aylarda Steam’e geliyor.

Oyunun adındaki Doraemon kimilerine tanıdık gelmiş olabilir; Japonya’da popüler bir anime serisi oluyor kendileri. Oyunda bu anime serisinden karakterler ve bazı gizli aletler de yer alacak. Gerek animeyi takip edenlerin, gerekse bu türe meraklı oyuncuların ilgisini çekebilir.


Harvest Moon: Light of Hope, 2017’de Steam’e gelmişti. Geliştirici ekip Marvelous, 2014’te Batı piyasalarında dağıtımcı olarak Bokujou Monogatari ile anlaşmış ve bunun ardından serinin İngilizce adı Story of Seasons olarak değiştirilmişti. Önceki dağıtımcı Natsume halen Harvest Moon adıyla oyunlar çıkarsa da serinin çok sağlıklı bir şekilde devam ettiğini, bu marka altında yeterince iyi oyunların geldiğini söylemek zor. Buna karşın Story of Season, eski geleneği sürdüren bir seri. Dolayısıyla, Stardew Valley’i seven ve bu tarzda başka oyunlar görmek isteyenler için bu yeni oyun iyi bir alternatif olabilir.

Doraemon, Kuzey Amerika ve Avrupa’da PC ve Switch için 11 Ekim’den itibaren satışa sunulacak. Meraklıları Steam’de takip listelerine alabilir.

YORUMLAR
Kutsikome
14 Ağustos 2019 17:12

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Kutsikome
14 Ağustos 2019 17:12

Haber yapılmış ancak konu ile ilgili Steam için link konulmamış!?

Pixlik
Kutsikome
14 Ağustos 2019 21:49

"önümüzdeki aylarda Steam’e geliyor."

Pixlik
Pixlik
22 Ağustos 2019 02:50

Altı üstü kopyala yapıştır yapıp oyunun steamde olmadığını göreceksin.

Saçma yarışma programlarındaki kafalara benziyor bu; önüne 30 çeşit yemek konulsada "çatallım 1.2 derece yamuk" demekten ne zevk alıyorsunuz allahaşkına...

Kutsikome
Pixlik
14 Ağustos 2019 23:16

Doraemon, Kuzey Amerika ve Avrupa’da PC ve Switch için 11 Ekim’den itibaren satışa sunulacak. Meraklıları Steam’de takip listelerine alabilir.

Burada bahsedilen söz öbeği ile hali hazırda Steam sayfası veya takip edilebilecek topluluk fazına ulaşılabilecekmiş gibi bir izlenim verildiği için bu soruyu yöneltmiştim. Bir oyunu/programı Steam üzerinden takip edebilmek için Steam sayfasına veya bir topluluk fazına sahip olması gerekmekte. Olmayan birşeyin neyini hali hazırda Steam üzerinden takip listelerine alabileceğiz!? 


Parolamı Unuttum