Haziran'da Oyungezer Kaç Lira?

Orası tamamen size kalmış

Boşuna gözlerinizi ovalamayın, yanlış görmüyorsunuz. Haziran sayımızın kapağında gerçekten de Commodore 64 var!

Madem Oyungezer dergimiz Haziran ayında da evden bilgilendirmeye, evlerinize sadece dijital olarak ulaşmaya devam edecek; o halde şöyle cesur mu cesur bir kapak tasarlayalım dedik. Elbette sadece kapakla sınırlı kalmadık; aramızdaki dinozorları eski günlere götürecek, genç okurlarımızı ise bilgisayar dünyasının efsanelerinden biriyle tanıştıracak kapsamlı bir dosya da hazırladık. Yeni nesil konsolların arifesinde olduğumuz bugünlerde, bu noktaya nasıl geldiğimizi hatırlamak umarız sizler için de gayet keyifli olacak.

Şu kapağın güzelliğine bakar mısınız :)

Nisan ve Mayıs aylarında olduğu gibi bizleri evlere kapatan, hem ruhsal hem de ekonomik olarak etkileyen pandemiye karşı sizlere destek olmaya devam etmek istiyoruz. Bu yüzden "Haziran'da Oyungezer Kaç Para?" sorusunun cevabını da size bıraktık. Detayları Serpil'in kaleminden okumak ve bir an önce Haziran sayımızı okumaya başlamak için aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli:

Derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak (bir ihtimal Spam kutusuna düşebilir tanımadığınız yerden mail geliyor diye, oraya da bakıverirsiniz)

Gelecek aya bir başka sürprizle (olur mu, olur) görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum