HBO Max, The Batman Yan Dizisi Penguen'e Hazırlanıyor

1 Nisan değil, gerçekten Penguen dizisi geliyor

Bazen yaşadığımız döneme gerçekten hayret ediyorum. Son 10 yılda o kadar değişik içerikler üretildi ki her seferinde daha absürt bir şey gelemez derken gerçekten daha garip bir olayla karşılaşıyoruz.

Bu sefer DC cephesinden ilginç bir haberle karşınızdayım. HBO Max'i genişletmek isteyen Warner Kardeşler, Batman kötüsü Penguen'e bir yan dizi yapıyor sevgili Oyungezerler. Evet, bildiğimiz Oswald Cobblepot artık kendi dizisine sahip olacak. Ne yazık ki başrolde Danny DeVito yer almıyor, ama The Batman yan dizisi olacağı için Colin Farrell'ı Penguen olarak göreceğiz.

İlk olarak Variety'nin duyurduğu habere göre; stüdyo, The Batman için geniş bir evren oluşturmak istiyor. Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı film DC'nin sinematik olarak yeni döneminde önemli bir mihenk taşı olacak. Penguen dizisinin senaryosunu Lauren LeFranc yazarken, The Batman'in yapımcılarından Dylan Clarke da yine yapımcı olarak projede yer alacak.

HBO Max ayrıca yine aynı evrende geçen bir polisiye dizisi Gotham PD için de hazırlıklarını sürdürüyor. "Arkham" çalışma adıyla çekimlere devam eden dizide de genç bir James Gordon hikayesi izleyeceğiz. 

Bu çılgın yeni dönemde yaşamak gerçekten büyük bir ayrıcalık. Sony bir yandan Madame Web filmi yapıyor, bir taraftan Penguen dizisi geliyor. Artık çizgi roman uyarlamaları öyle bir noktaya geldi ki bir çizgi romanın içerisinde yer alan rastgele bir insanın hayatı da "Spider-Man ağ atarken arkada sosisli yiyen adam" şeklinde ekrana taşınabilir hale geldi. Sıradaki absürt çizgi roman uyarlamasını merakla bekliyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum