Hulu'nun Yeni Bilimkurgu Dizisi The First'ün İki Bölümü Türk Yönetmene Emanet

8 milyarın kaderi 5 kişinin ellerinde

Başrollerinde Sean Penn ve Natascha McElhone'u seyredeceğimiz ve ilk sezonu 8 bölümden oluşacak olan bilimkurgu dizisi The First'ün 5. ve 6. bölümlerini Deniz Gamze Ergüven yönetecek. Deniz Gamze Ergüven'i özellikle de 2015 yılında çektiği ve Oscar'a aday gösterilen Mustang ile tanıyor olmalısınız. Dizinin yönetmenlik koltuğunda Deniz'in oturduğu Two Portraits ve Collisions isimli bölümlerini ayrı bir keyifle izleyeceğiz.

Amerikan Hulu ile İngiliz Channel 4 işbirliğiyle hazırlanan The First özellikle de uzay bilimkurgusu dizilerinin hayranlarına (buyrun benim) hitap edecek bir dizi gibi görünüyor ve Mars'a gidecek olan ilk insanların hikayesini anlatıyor. Gezegenlerarası kolonileşmenin bu ilk adımlarında yaşanan zorlukları izleyiciye yansıtmaya çalışacak dizi, yalnızca bu büyük maceraya atılan astronotlara değil, ailelerine, sevdiklerine ve Dünya'daki ekibe de odaklanacak. Yani aslında türün bilimkurgu / dram olduğunu söylemek mümkün.

Dizinin ilk sezonu aynı gün toplu olarak yayınlanacak ve yayın tarihi de 14 Eylül. Yani şunun şurasında bir hafta bir şey kalmış. Dizinin fragmanını aşağıda görebilirsiniz, bakalım sizin de ilginizi çekecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum