Hyper Scape, Türkçe Dil Desteğiyle Birlikte Çıktı

Neo-Arcadia bizi bekliyor

Ubisoft, Hyper Scape'i PC, PlayStation 4 ve Xbox One için oyunun Birinci Sezonu: "Temel Prensip" eşliğinde yayınladı. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, kentsel, yüksek tempolu, oynaması ücretsiz bir Battle Royale oyunu olan Hyper Scape'te 100'e kadar oyuncu, Hyper Scape'in şampiyonu olmak için karşı karşıya geliyor.

Battle Royale oyun türüne yeni bir bakış açısı getiren Hyper Scape, Hackler, Füzyonlar, Çöküş, Çatışma aşaması ve diğer özelliklerle yenilikçi bir oynanış sunuyor. Ubisoft yaptığı sürpriz bir açıklamayla oyunun bütün metinleri için Türkçe dil desteğinin de bulunduğunu duyurdu ve oyunun fragmanı da yine Türkçe altyazılı olarak karşımıza çıktı.

En başından beri içerik üreticilerini desteklemek için geliştirilen Hyper Scape, yayıncıların topluluklarıyla canlı yayın üzerinden etkileşim kurmaları için benzersiz bir izleme deneyimi ve yeni araçlar sunan CrownCast uzantısını Twitch ile birlikte geliştirdi.

 "Oyunun bugün PC, PS4 ve Xbox One'da çıkmasından büyük gurur duyuyoruz. Bu hedefe ulaşmak için iki yılı aşkın süredir tutkuyla çalışıyoruz ve bunun sadece bir başlangıç olduğunu söylemekten heyecan duyuyoruz" diyen Hyper Scape'in Yapım Yönetmeni Graeme Jennings, şöyle devam etti: "Yüksek tempolu kentsel oyunumuz ve türünün tek örneği Crowncast Twitch uzantımızla, bir Battle Royale oyununu hem oynamak hem de onunla etkileşim kurmak için yepyeni bir yöntem sunduk."

Birinci Sezon ile Hyper Scape'in hikayesi de başladı. Prisma Dimensions tarafından oluşturulan Hyper Scape'te oyuncuların çözmesi gereken bir gizem bulunuyor. Birinci Sezon, oyuncuların belirli karakterler ve etkinlikler hakkında daha fazlasını keşfetmek için toplayabilecekleri Bellek Parçalarını sunuyor. Her hafta, oyuncuların bulması ve toplaması için oyun dünyasında yeni bir Bellek Parçası gizlenecek. Bellek Parçalarına ek olarak, çizgi romanlar Birinci Sezonda ve gelecek Sezonlarda Hyper Scape'in hikayesini anlatacak şekilde yayınlanacak.

Hyper Scape hakkında daha fazla bilgi için, hyperscape.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum