Switch İçin Diablo III Kesinleşti - Duyuru Fragmanı Yayınlandı

İlk Diablo, Switch'e

GÜNCELLEME: Diablo III Eternal Edition'ın resmi fragmanı da yayınlandı, fragmanı haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

- o -

Geçen hafta Blizzard'ın topluluk müdürü Brandy Camel'ın "birden fazla Diablo projesi üzerinde çalışıyoruz" açıklamasının ardından bu projeler bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. Açıklanan ilk proje de tam olarak tahmin ettiğimiz gibi Diablo III'ün Nintendo Switch versiyonu oldu.

Zaten önceki aylarda Blizzard'dan bu konuda güçlü sinyaller gelmiş ama daha sonra nedense bunu inkar etmişlerdi. Tabii oyuncu camiası bunu yer mi, oyunun Switch için çıkacağı gün gibi belliydi :) Diablo III kesin olarak Switch'e geliyor ve içinde şimdiye kadar yayınlanan tüm içeriğe ek olarak Nintendo temalı bazı ekstralar da bulunacak. Hatta yerel co-op desteği bile olacak oyunda.

Bu ne demek biliyor musunuz? Tek bir Switch konsolu kullanarak dört oyuncu birlikte oynayabilecek ya da Switch sahibi üç arkadaşınızı daha evinize davet ederek sistemlerinizi birbirine bağlayabilecek ve Wi-Fi gerektirmeden co-op oynayabileceksiniz. Diablo III, gelecek ay başlayacak Nintendo Switch Online servisini de destekleyecek ve kayıtlarını bulut sunucularında tutacak.

60$'lık fiyata sahip olan oyunun ismi de Diablo III Eternal Collection olarak belirlenmiş. İçerisinde Reaper of Souls ve Rise of the Necromancer genişleme paketlerine ek olarak Ganondorf temalı zırh, Tri-Force portre çerçevesi ve Legend of Zelda'dan başka ekstralar da bulunacak.

Diablo III Eternal Collection aradan çıktığına göre Blizzcon'da daha farklı bir Diablo duyurusu almayı bekleyebiliriz, açıkçası Switch duyurusunu Blizzcon'a saklamalarından korkuyordum ama neyse ki bunu atlatmış olduk.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum